search
ΠΕΜΠΤΗ 07.05.2026 00:31
MENU CLOSE

Μαρία Κορινθίου: Και επισήμως στο πλευρό του Λιάγκα στο Πρωινό – «Πώς τα φέρνει η ζωή» (Video)

10.10.2022 11:12
maria-korinthioy-new

Στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και επισήμως βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου το πρωί της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής υποδέχτηκε την ηθοποιό στο πλατό, ενώ διευκρίνισε ότι το περιεχόμενο της εκπομπής θα παραμείνει δημοσιογραφικό στο μεγαλύτερο μέρος της και ότι η Μαρία Κορινθίου θα αναλάβει τις γυναικείες ενότητες, όπως τα ζώδια και η μαγειρική.

«Πώς τα φέρνει η ζωή, έχεις περάσει αυτή την πόρτα ως καλεσμένη και τώρα θα είσαι μέλος αυτής της ομάδας» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας με την ηθοποιό να απαντά:

«Αισθάνομαι τέλεια Γιώργο. Να πω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Είσαι δίδυμος και έχω μια αγάπη με τους διδύμους».

«Η εκπομπή δεν αλλάζει. Το μεγάλο κομμάτι της εκπομπής παραμένει δημοσιογραφικό και υπάρχει και ένα κομμάτι γυναικείο. Τα γυναικεία θέματα θα τα παίρνεις πάνω σου. Όλα καλά. Είσαι η απαλλαγή μου στα γυναικεία θέματα. Σε ευχαριστώ πολύ που ήρθες» θέλησε, τέλος, να κάνει σαφές ο Γιώργος Λιάγκας, επισημαίνοντας ότι η Μαρία Κορινθίου είναι ένας άνθρωπος ικανός και άξιος, κάτι που αναζητούσαν στην εκπομπή.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν, η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε αιφνιδίως από την εκπομπή χωρίς καμιά πλευρά να έχει αναφερθεί εκτενώς, μέχρι στιγμής, στους λόγους που οδήγησαν στην απροσδόκητη λήξη αυτής της συνεργασίας.

Διαβάστε επίσης:

Ουκρανία: Δημοσιογράφος του BBC μεταδίδει live τη στιγμή των εκρήξεων (video)

Θέμα ημερών η «μεταχρονολογημένη τηλεθέαση»

The Voice: Η 17χρονη κόρη ιερέα, η αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM και τα… οικογενειακά ντουέτα! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 07.05.2026 00:31