search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:21
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Στόχος οι κοινές λύσεις και βέλτιστες πρακτικές για την κοινωνία και την πραγματική οικονομία

03.12.2022 15:18
ELK Athens_new

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος πραγματοποίησαν την προγραμματισμένη τους συνάντηση στην Αθήνα, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενος για το «ραντεβού» τους.

Στη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα σε ζητήματα με επίκεντρο την επίλυση των προβλημάτων και την ευημερία της κοινωνίας και της οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Στόχος μας είναι πάντα να αναζητούμε κοινές λύσεις και βέλτιστες πρακτικές προς όφελος των Ευρωπαίων» έγραψε ο κ. Μητσοτάκης σε δημοσίευσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού:

«Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκα στην Αθήνα τους ηγέτες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για μία διήμερη διάσκεψη κατά την οποία συζητήσαμε σημαντικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στόχος μας είναι πάντα να αναζητούμε κοινές λύσεις και βέλτιστες πρακτικές προς όφελος της κοινωνίας και της πραγματικής οικονομίας».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: ΑΤΜ βγάζει στην «φόρα» το υπόλοιπο του λογαριασμού των πελατών που το χρησιμοποιούν

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 28χρονος που πυροβόλησε από το αυτοκίνητό του 27χρονο πεζό

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Πρώτη απάντηση Παπαδόπουλου στις «βόμβες» Κούγια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20