search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:55
MENU CLOSE

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τα ντολμαδάκια, το Netflix και το Star Wars

26.11.2022 16:54
mitsotakis-politiki-epitropi-11-1-new

Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά η θεματολογία της συζήτησής τους δεν μονοπωλήθηκε από την πολιτική επικαιρότητα. Αντίθετα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε πολλά προσωπικά ζητήματα.

Σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου, αυτά που τον χαλαρώνουν μέσα στη μέρα του είναι να βλέπει Netflix ενώ αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις μεταδόσεις του Μουντιάλ. Του αρέσει η μουσική, το διάβασμα αλλά και να αθλείται.

Κάποια στιμή, η Ναταλία Γερμανού έκανε το χατίρι του γιου του και έπαιξε στην εκπομπή την «παραγγελιά» του, ένα κομμάτι με ιδιαίτερη σημασία για τον πρωθυπουργό αλλά και όλη την οικογένεια Μητσοτάκη και πιο συγκεκριμένα, μια μελωδία που ακούγεται στο Star Wars.

«Τσακώνομαι με τα παιδιά μου για τους ίδιους λόγους που τσακώνονται όλοι οι γονείς. Γιατί θέλουμε να είμαστε πιο παρεμβατικοί, γιατί ίσως θέλουμε να λέμε τη γνώμη μας πιο πολύ από όσο πρέπει. Η Μαρέβα παραπονιέται όταν δεν βρίσκει τα παιδιά, όταν δεν την παίρνουν τηλέφωνο και υπάρχει η έγνοια, γιατί είναι στο εξωτερικό».

Πώς σχολίασε τα χιουμοριστικά βιντεάκια του Luben για τον ίδιο αλλά και τη viral πια ατάκα του για τα «ντολμαδάκια»;

Διαβάστε επίσης:

Όσο και να το λιβανίζουν, το «καλάθι» δεν έλυσε το πρόβλημα

Το γραφείο και το διαβατήριο της Ούρσουλα, ο Τσίπρας και ο Σχοινάς

Υψηλό «σκορ» στον τουρισμό και το e-gov, «κάτω από τη βάση» στην εγκληματικότητα και την ακρίβεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:55