search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:11
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το κοινό στοιχείο με τον πατέρα του Κωνσταντίνο, στις επόμενες εκλογές

05.12.2022 06:00
mitsotakis_mitsotakiskonsta

Με την κυβέρνηση να έχει ήδη προετοιμάσει τον χώρο για τον επόμενο προεκλογικό αγώνα τα κομματικά επιτελεία έχουν βάλει μπρος τις μηχανές. 

Μία από τις τακτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και η προσέγγιση που τονίζουν οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού πως για πρώτη φορά μετά από περίπου 30 χρόνια ένας νυν Πρωθυπουργός θα «συγκρουστεί» με έναν πρώην. 

Δηλαδή, η σύγκρουση των δύο αρχηγών θα γίνουν με βάση το κυβερνητικό έργο που επέδειξαν στις θητείες τους. Στην περίπτωση αυτή τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον ενώνει κάτι κοινό με τον πατέρα του Κωνσταντίνο. 

Και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι θα αναμετρηθούν στην κάλπη δύο δοκιμασμένοι πρωθυπουργοί είχε να γίνει από το 1993 όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε αναμετρηθεί τον Ανδρέα Παπανδρέου.  Άλλες εποχές βέβαια.

Διαβάστε επίσης:

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η ανάρτηση για τη διάσωση δελφινιού στον Έβρο (Video)

Χρονοπούλου για… Επικρατείας

ΠΑΣΟΚ σημαίνει πολιτισμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:11