search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:15
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ο Κούγιας ετοιμάζεται να αναλάβει τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον 16χρονο (Video)

07.12.2022 08:32
kougias_new

Την υπεράσπιση του αστυνομικού που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο Ρομά σε καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, ο Αλέξης Κούγιας.

Όπως δήλωσε το πρωί της Τετάρτης (7/12) ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τον προσέγγισε η οικογένειά του αλλά και οι συνδικαλιστές αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης και του ζήτησαν να αναλάβει την υπεράσπιση του άνδρα της ΔΙΑΣ που πυροβόλησε τον 16χρονο κι έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

«Καλούμαι να εκπροσωπήσω έναν φτωχό αστυνομικό, που έχει δυο παιδάκια 4 και 7 ετών κι όλοι τον χαρακτηρίζουν εξαιρετικό αστυνομικό και καλοκάγαθο άνθρωπο», είπε αρχικά ο Κούγιας μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Το παν είναι να γίνει καλά το παιδί. Θα διαβάσω την δικογραφία, θα γνωρίσω τον κατηγορούμενο για να δω τα κίνητρά του κι ακολούθως θα αποφασίσω αν θα τον εκπροσωπήσω, όπως έχω κάνει και με άλλους αντίστοιχους κατηγορούμενους», πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κούγιας είχε αναλάβει τους 7 αστυνομικούς που κατηγορούνταν για τον θάνατο του Ρομά Νίκου Σαμπάνη, ο οποίος είχε σκοτωθεί από αστυνομικά πυρά τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας δεχθεί καταιγισμό πυροβολισμών.

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε σε κάποιους «κλαρινογαμπρούς συναδέλφους που δεν έχουν διαβάσει καν τη δικογραφία κι αν δεν το κάνουν για να κατέβουν πολιτικοί, να είναι πολύ πιο προσεκτικοί με αυτά που βγαίνουν και λένε».

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου

Εορταστικό ωράριο: Πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ένταση στο Μενίδι για τον 16χρονο: Επεισόδια μεταξύ Ρομά και αστυνομικών – Οδοφράγματα και πυροβολισμοί με καραμπίνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:09