search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Επεισόδια από Ρομά στον Ασπρόπυργο: Έβαλαν φωτιά σε κατάστημα με ελαστικά – Μήνυμα από το 112 για τους καπνούς

08.12.2022 00:06
roma_foties

Νέος κύκλος επεισοδίων άνοιξε από τους Ρομά οι οποίοι επιδόθηκαν για ακόμη ένα 24ωρο σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. «Εκρηκτική» ήταν επί ώρες η ατμόσφαιρα τόσο στον Ασπρόπυργο  , όσο και στο Αγρίνιο.

Στον Ασπρόπυργο, δεκάδες Ρομά έβαλαν φωτιές κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή, με συνέπεια να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

Το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Ασπρόπυργου στη λεωφόρο ΝΑΤΟ 120 σημειώθηκε διάρρηξη και εμπρησμός σε κατάστημα με ελαστικά. Στο σημείο έσπευσαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, καθώς εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί.

alert000

Στο μεταξύ, εκτεταμένα επεισόδια καταγράφηκαν και στα Μέγαρα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα από το 39ο έως το 42ο χλμ  στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου μεταξύ Πάχης και Μεγάρων. Εκτροπή οχημάτων έγινε από την παλιά Εθνική Οδό ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης.

Νωρίτερα, ακινητοποιήθηκαν δυο συρμοί σε Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο.

Η ενημέρωση ανέφερε: «Eξαιτίας φωτιάς κοντά στις γραμμές στην περιοχή του Ασπροπύργου, με εντολή της πυροσβεστικής η αμαξοστοιχία 1327 σταμάτησε στον σταθμό των Α. Λιοσίων και η αμαξοστοιχία 1326 στον σταθμό του Ασπροπύργου. Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού».

Τα επεισόδια στο Αγρίνιο 

Επεισόδια ξέσπασαν το απόγευμα από στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, κοντά στο παλιό ΚΤΕΛ, με φωτιές και πετροπόλεμο.

Στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 50 άτομα, κουκουλοφόρα τα περισσότερα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας η οποία έσπευσε στο σημείο με ισχυρή δύναμη.

Φωτιές από Ρόμα στην εθνική οδό στο Αγρίνιο

Οι συγκεντρωμένοι Ρομά έκαψαν λάστιχα και άναψαν φωτιές σε κάδους, ενώ κάποιοι επιδόθηκαν και σε πετροπόλεμο σε διμοιρία της αστυνομίας.

foties
foties3
foties-ethniki-1

Στο μεταξύ, γύρω στις 7:20 σημειώθηκε, εξαιτίας των επεισοδίων, αποκλεισμός της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων, στο ύψος του κόμβου Αγίου Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ρομά πυρπόλησαν αστικό λεωφορείο στα Άνω Λιόσια (video)

Θεσσαλονίκη – Αλέξης Κούγιας: Οι ποινές που αντιμετωπίζει ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο

Θεσσαλονίκη: Εντυπωσιακές εικόνες από τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17