search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:23
MENU CLOSE

Οι πρώτες «βόμβες» του «Harry & Meghan» – Η στιγμή που η Μέγκαν κοροϊδεύει τη βασίλισσα δείχνοντας πώς της υποκλίθηκε (video)

09.12.2022 15:07
meghan_harry_netflix0912_new

Το Netflix κυκλοφόρησε χθες Πέμπτη (8/12) το πρώτο μέρος της πολυαναμενόμενης σειράς-ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, «Harry & Meghan», με τις πρώτες «βόμβες» να… σκάνε και να προκαλούν… θόρυβο.

Σε αυτό το πρώτο μέρος, ο Χάρι και η Μέγκαν μιλούν για το ξεκίνημα της σχέσης τους, τη γνωριμία τους, προσπαθώντας να εξηγήσουν το πώς έφτασαν στο… Megxit.

Στην προσπάθειά της να ακολουθήσει τον πρίγκιπα στον κόσμο του, η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε πως απέτυχε, καθώς δεν μπορούσε να μπει στα καλούπια των royals.

Χαρακτηριστική είναι η σκηνή λίγων δευτερολέπτων, όπου η Μέγκαν περιέγραψε την πρώτη της συνάντηση με τη βασίλισσα και τη στιγμή που έπρεπε να της υποκλιθεί.

Σε μια κίνηση ασέβειας προς την αείμνηστη βασίλισσα, η Μαρκλ έδειξε -εμφανώς κοροϊδευτικά- το πώς υποκλίθηκε μπροστά της.

Επίσης, η ίδια συνέκρινε το πρώτο της γεύμα στο Ουίνδσορ με τον… Μεσαίωνα.

«Μας ντροπιάζει και μας κοροϊδεύει»

Οι αντιδράσεις για το σχετικό απόσπασμα ήταν σφοδρές, με τον προσωπικό σεφ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντάρεν ΜακΓκρέιντι, να λέει αρχικά ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα είναι ποτέ σαν την Νταϊάνα.

«Γνωρίζω τον Χάρι από τότε που τον κρατούσα στην αγκαλιά μου ως μωρό, ενώ η πριγκίπισσα Νταϊάνα έτρωγε δημητριακά στην κουζίνα του Κάστρου του Ουίνδσορ. Πρίγκιπα Χάρι, με όλο το σεβασμό κύριε, η σύζυγός σας δεν θα είναι ποτέ όμοια ή παρόμοια με τη μητέρα σας. Γνώριζα την πριγκίπισσα Νταϊάνα για 15 χρόνια. Ούτε κατά διάνοια».

Στη συνέχεια, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κίνηση της δούκισσας του Σάσεξ, λέγοντας το εξής: «Η έκφραση του προσώπου του Χάρι όταν η σύζυγός του γελάει που πρέπει να υποκλιθεί στη βασίλισσα τα λέει όλα για μένα».

Και συνέχισε, αναφερόμενος στη Μέγκαν: «Επέλεξε να παντρευτεί στη βασιλική οικογένεια. Είχε μια επιλογή».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής των Συντηρητικών Μαρκ Τζένκινσον ήταν έξαλλος με το περιστατικό: «Η απόλυτη προδοσία. Και αυτός απλά κάθεται και παρακολουθεί».

Ο βασιλικός συγγραφέας, Γκάιλς Μπράντρεθ, χαρακτήρισε την επίδειξη της υπόκλισης «κοροϊδευτική» και «ντροπιαστική».

Μιλώντας στην εκπομπή Drivetime της Vanessa Feltz στο TalkTV, ο συγγραφέας και παρουσιαστής είπε: «Είναι ντροπιαστικό, επειδή είναι κοροϊδευτικό. Κανείς δεν υποκλίνεται έτσι στη βασίλισσα και κανείς δεν θα την συμβούλευε να το κάνει με αυτόν τον τρόπο. Αυτός (ο Χάρι) θα ήξερε ότι η υπόκλιση, όπως ήταν, είναι ένα σύντομο νεύμα και η υπόκλιση είναι για να δείξει σεβασμό προς τον ηγεμόνα, και στην περίπτωση της Βασίλισσας – μιας κυρίας στα 90 της χρόνια που στην πραγματικότητα είχε κερδίσει τον σεβασμό μέσα από μια ολόκληρη ζωή υπηρεσίας, και αυτό ήταν όλο. Το να κάνεις αυτό το είδος της κοροϊδίας είναι άβολο, αλλά πρόκειται για μια πολιτισμική διαφορά. Είναι σαν να κάνεις μια υπόκλιση αν έπαιζες στη Χιονάτη».

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με τον Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys – Κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη με αυτισμό (Videos)

Κοντοβά – Καλημέρης: Χώρισαν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης (Video)

Μπιμπίλας για πρεμιέρα Κιμούλη: «Δεν ξέρουμε αν το θέατρο ήταν γεμάτο από εισιτήρια ή από προσκλήσεις» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 10:22