search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 06:22
MENU CLOSE

«Κόπηκε» από το TikTok η Katie Price – Παραβίασε μία βασική αρχή

09.12.2022 17:31
katie_new

Κόπηκε από το TikTok η Katie Price και μάλιστα μετά από αναφορά θαυμαστών της, που εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους επειδή ανέβασε βίντεο με τα παιδιά της.

Η σταρ των ριάλιτι δεν θα έχει πλέον το δικαίωμα να ποστάρει στην πλατφόρμα διότι παραβίασε μία βασική αρχή, ανεβάζοντας τα βίντεο με τα δυο παιδιά της.

Το TikTok απαγορεύει αυστηρά να ανεβαίνουν βίντεο με ανήλικα και όπως ανέφερε πηγή στη Sun «έγινε αναφορά για την Katie επειδή έβαλε στην πλατφόρμα τα παιδιά της Μπάνι και Τζετ».

«Και τα δύο παιδιά είναι κάτω από 13 ετών, κάτι που παραβιάζει την πολιτική της πλατφόρμας αυτής των social media. Φίλοι που ανησύχησαν έκαναν αναφορά και τώρα ο λογαριασμός της έχει κλείσει», δήλωσε η ίδια πηγή.

Η Katie Price βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις τελευταίες μέρες επειδή ήρθε σε αντιπαράθεση με τον πρώην σύζυγό της, Kieran Hayler – Bunny, τον οποίον κατηγόρησε ότι τη καταδίωξε. Ο σύζυγός της συνελήφθη και ανακρίθηκε, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να ασκηθεί καμία κατηγορία εναντίον του. Στο πλευρό του Kieran Hayler – Bunny, έσπευσε η αρραβωνιαστικιά του,  Michelle Penticost η οποία κατηγόρησε την  Katie Price ότι είναι «τοξική και ζηλιάρα».

«Με αρρωσταίνει που υπάρχουν άνθρωποι που λένε τόσα ψέματα και οι ίδιοι δείχνουν τόσο αθώοι και καταστρέφουν την υπόληψη του άλλου μόνο και μόνο επειδή ζηλεύουν», έγραψε η Michelle Penticost, καλώντας τους φίλους της να «μην δίνουν σημασία σε τοξικά λόγια».

Στο διάστημα που εξελισσόταν αυτό το δράμα ο Kieran, που έχει δυο παιδιά με την πρώην συζυγό του, ηλικίας οκτώ και εννέα ετών, πήρε την αρραβωνιαστικιά του, την Michelle και τον γιο τους και πήγαν διακοπές.

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες «βόμβες» του «Harry & Meghan» – Η στιγμή που η Μέγκαν κοροϊδεύει τη βασίλισσα δείχνοντας πώς της υποκλίθηκε (video)

Κοντοβά – Καλημέρης: Χώρισαν μετά από 5,5 χρόνια σχέσης (Video)

Θετικός στον κορωνοϊό ο Διονύσης Σαββόπουλος – Αναβάλλονται οι συναυλίες του στο Μέγαρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02