search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:38
MENU CLOSE

Τι γίνεται, βρε, με τον Καμπόσο;

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2259
8/12/2022
10.12.2022 06:00
Προτομή του Κατσίφα θέλει να φτιάξει στο Άργος ο - γνωστός πλέον - δήμαρχος της πόλης - Media

Τι «παίζει» με τον… Καμπόσο; Αυτή η απορία δημιουργήθηκε μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τρίπολη και ένα σύντομο τετ-α-τετ που είχε με τον διαγραφέντα από το κόμμα δήμαρχο Άργους.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 ο Μητσοτάκης είχε διαγράψει τον Δημήτρη Καμπόσο από τη Ν.Δ. «για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του» κατά του τότε δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη (μετά την επίθεση που είχε δεχθεί, ο Καμπόσος είχε γράψει στα social media ότι «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»).

Εν πάση περιπτώσει, ο δήμαρχος προανήγγειλε την επιστροφή του στο κόμμα αναρτώντας στο Facebook φωτογραφία του με τον Μητσοτάκη και γράφοντας ότι «τώρα που ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός ετοιμάζει την άρση της διαγραφής μου συνεχίζουμε πάλι όλοι μαζί, χωρίς να αλλάζει τίποτα, απλά και τυπικά επιστρέφω πάλι στο πολιτικό μου σπίτι, απ’ όπου ουσιαστικά δεν έλειψα ποτέ».

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά ο Καμπόσος ξε-διαγραφτεί, αν και πηγές της Ν.Δ. δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Πόσο μάλλον όταν στην ανάρτησή του για τη διαγραφή ο Μητσοτάκης είχε γράψει ότι «δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Ν.Δ.».

Διαβάστε επίσης:

Το δίλημμα του Τσίπρα στη… φωλιά του θηρίου

Ασκούνης και Πεταλωτής με στήριξη ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στην Αυτοδιοίκηση

ΣΥΡΙΖΑ: Συζητήσεις με stand up comedian για συμμετοχή στα προεκλογικά σποτ του κόμματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:38