search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 19:35
MENU CLOSE

Αυτή είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο (Photos)

12.12.2022 10:26
sexiest-woman-new

Αναδείχθηκε «η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή» στη λίστα του Maxim Hot 100 και η ίδια δυσκολεύεται να το πιστέψει!

Ο λόγος για την Paige Spiranac, η οποία δηλώνει influencer του γκολφ και πλέον, έχει τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στην υφήλιο για το 2022.

Η ξανθιά καλλονή πόζαρε για το εξώφυλλο του τεύχους Maxim Hot 100 του 2022, με τις φωτογραφίες να απεικονίζουν την ίδια στο κρεβάτι με ένα ανοιχτό, λευκό πουκάμισο χωρίς σουτιέν.

«Κάντε μια δημοσκόπηση και οποιοσδήποτε μπορεί να σας πει ότι ο Tiger Woods είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης του γκολφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά αν κάποιος σας το πει αυτό, κάνει λάθος. Ο Woods δεν είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης του γκολφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ούτε ο Phil Mickelson ούτε ο Bubba Watson. Όχι, ο πιο δημοφιλής παίκτης του γκολφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν παίζει επαγγελματικά», αναφέρει μεταξύ άλλων το Maxim στο δημοσίευμά του

Μια λήψη από τις λήψεις, μάλιστα, δείχνει την Spiranac μόνο με το κάτω μέρος από το αποκαλυπτικό της μπικίνι και ένα ανοιχτό σακάκι που αφήνει λίγα στη φαντασία…

«Έτσι, το @MaximMag με ονόμασε την πιο σέξι γυναίκα εν ζωή φέτος και είμαι λίγο δύσπιστη ως προς αυτό»! έγραψε στο Twitter, ευχαριστώντας το περιοδικό «για αυτή την καταπληκτική τιμή».

«Είστε σίγουροι;» ρώτησε το περιοδικό με απορία μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τη διάκριση.

«Για μένα το να είσαι σέξι σημαίνει αυτοπεποίθηση και να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου. Πάντα προσπαθούσα να μείνω πιστή στον εαυτό μου, παρόλο που ακολουθούσα την αντισυμβατική μου πορεία και τώρα είμαι τόσο περήφανη που ακολουθώ τόσες πολλές καταπληκτικές γυναίκες που έφεραν τον τίτλο χρόνια πριν από μένα», έγραψε η Spiranac, ευχαριστώντας τον φωτογράφο Gilles Bensimon.

Όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram story της, η Spiranac ήταν η επίτιμη καλεσμένη σε εκδήλωση του Maxim για τον εορτασμό του εξωφύλλου. 

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Σβήγκος: «Όταν η πρώην σύζυγός μου ήταν έγκυος, πέρασα ανδρολοχεία» (Videos)

Καβογιάννη για Maestro: «Με έχουν αγκαλιάσει γυναίκες στο δρόμο κλαίγοντας για τον ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας» (Video)

Θάνος Δημητρίου για 16χρονο: «Ο αστυνόμος φέρθηκε σαν ζώο, μη φέρεσαι και εσύ» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 19:34