search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:47
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Στη χώρα υπάρχει ακόμη Σύνταγμα αλλά και δικαστές που σέβονται το λειτούργημα

16.12.2022 21:13
nasos_iliopoulos_new

«Η χώρα έχει πράγματι “κράτος δικαίου” που παραβιάστηκε βάναυσα και κατά εξακολούθηση από τις παρακολουθήσεις υπουργών ευρωβουλευτών και δημοσιογράφων από την ΕΥΠ», απαντά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

«Η χώρα έχει πράγματι θεσμούς που ο κος Μητσοτάκης έχει επιχειρήσει να εξευτελίσει και να παραβιάσει κατ’ εξακολούθηση.

Ένας εκ των θεσμών της είναι και η Ανεξάρτητη Αρχή που εκ του Συντάγματος έχει την αρμοδιότητα να διασφαλίζει το απόρρητο των επικοινωνιών, η ΑΔΑΕ.

Αν ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι η παρεμπόδιση της διαλεύκανσης της υπόθεσης των υποκλοπών από την εκ του Συντάγματος αρμόδια αρχή μπορεί να γίνει ανεκτή, ας γνωρίζει ότι στη χώρα υπάρχει ακόμη Σύνταγμα αλλά και δικαστές που σέβονται το λειτούργημα και το ρόλο τους.

Και καλό είναι να θυμάται ότι θα υπάρχουν και την επόμενη ημέρα. Διότι δεν είναι ελέω θεού μονάρχης, αλλά εκλεγμένος από το λαό όπου πολύ σύντομα θα λογοδοτήσει», καταλήγει ο κ. Ηλιόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: «Οι Βέλγοι δικαστές πιστεύουν ότι γνώριζε για τις δοσοληψίες του Τζόρτζι» (Video)

Άγριος τσακωμός Θεοδωρικάκου – Σκουρλέτη στη Βουλή: «Πρέπει να μάθετε λίγα γράμματα» – «Είστε ο υπουργός της νοθείας»

«Καίνε» τον Μηταράκη οι υπάλληλοι του υπουργείου για τον στολισμό: «Μας υποχρέωσαν και δεν μας είπαν ότι θα βιντεοσκοπούσαν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 15:47