search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:46
MENU CLOSE

Γουίλ Σμιθ: Απογοητευτικές οι εισπράξεις της νέας του ταινίας μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ (Video)

21.12.2022 11:19
smith_new

Απογοητευμένος είναι ο Γουίλ Σμιθ από την πορεία της νέας του ταινίας, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στην περσινή τελετή απονομής των Όσκαρ, θα στοιχίσει στην καριέρα του.

Αν και ο ηθοποιός περίμενε η νέα του ταινία, με τίτλο «Emancipation» να τον βοηθήσει να επανέλθει σιγά σιγά στο προσκήνιο, φαίνεται πως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Το αστείο του Ροκ για το καραφλό κεφάλι της συζύγου του Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ, η οποία πάσχει από αλλωπεκίαση, στη σκηνή των Όσκαρ αποτέλεσε την αιτία για να σηκωθεί ο Χολιγουντιανός σταρ από τη θέση του και να χαστουκίσει τον κωμικό, ενώπιον του κοινού.

Έναν χρόνο αργότερα, φαίνεται ότι πληρώνει ακόμα τις συνέπειες της πράξης του. Αν και ο ίδιος θεωρεί τη νέα του ταινία «αριστούργημα», το κοινό και οι κριτικοί μάλλον έχουν αντίθετη άποψη…

Σύμφωνα με το Radar Online, οι εισπράξεις της ταινίας στο παγκόσμιο box office είναι απογοητευτικές καθώς ενώ η παραγωγή κόστισε 120 εκατ. δολάρια, οι εισπράξεις μέχρι στιγμής ανέρχονται στα 3 χιλιάδες δολάρια.

Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι η ταινία δεν θα προταθεί για τις Χρυσές Σφαίρες με το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Γουίλ Σμιθ είναι πραγματικά λυπημένος, βλέποντας να καταρρέουν όσα έχει καταφέρει.

«Ο Γουίλ ξέρει ότι ο δρόμος προς τη λύτρωση είναι μακρύς και πολλοί άνθρωποι δεν θα τον συγχωρήσουν. Όμως, αυτό είναι που τον κάνει να θέλει να επιστρέψει» δήλωσε στο Radar Online πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Φόνσου: «Έχω κρατήσει αποστάσεις από το metoo – Παλιά αν δεν τους δίναμε δικαιώματα…» (Video)

Ορέστης Τζιόβας: Η δήλωση για το σεξ με φίλους του και η «ένσταση» του Τσουρού – «Νιώθω ότι το ευτελίζει σαν να έκανε ψυχικό» (Video)

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τι είπε για την ερωτική της ζωή και τα άτομα με αναπηρία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:46