search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:44
MENU CLOSE

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Ο 29χρονος δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας (video)

22.12.2022 15:31
eglimathessaloniki

«Ο νεαρός δράστης δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί, υπεραγαπούσε τη μητέρα του», δήλωσε ο Λεωνίδας Σιδηρόπουλος, δικηγόρος και φίλος της οικογένειας του 29χρονου, που σκότωσε την 60χρονη μητέρα του με κουζινομάχαιρο στο σπίτι της, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

«Ο λόγος που ήρθα εδώ είναι σεβόμενος την κατάσταση, γιατί έχουμε έναν θάνατο και ένα ψυχικά διαταραγμένο άτομο, άρα η οικογένεια βάλλεται από παντού και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό το πράγμα», είπε ο κ. Σιδηρόπουλος, όπως αναφέρει το voria.gr.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση στα ΜΜΕ να σεβαστούν τον πόνο της οικογένειας και να σταματήσει η διακίνηση φωτογραφιών και λεπτομερειών για τους δεσμούς μεταξύ τους.

«Θέλω να κάνω αυτή τη δήλωση διότι διαπιστώνω κάποια συμπτώματα ανθρωποφαγίας και κανιβαλισμού. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να καλύψουμε την είδηση, αλλά δεν πρέπει να δημοσιεύονται φωτογραφίες και ανακρίβειες ότι ήταν μια οικογένεια σε διαμάχη μεταξύ του παιδιού και της μητέρας ή ότι την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου», σημείωσε.

«Η οικογένεια ήταν πάρα πολύ αγαπημένη. Ο Σταύρος υπεραγαπά τον πατέρα του και υπεραγαπούσε τη μητέρα του. Μέχρι τώρα δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί και η παράκλησή μου προς τα ΜΜΕ είναι ο σεβασμός, γιατί έχουμε μια απώλεια ανθρώπινης ζωής και έναν άνθρωπο ψυχικά διαταραγμένο και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό αν καταλάβει ότι σκότωσε τη μητέρα του», σημείωσε.

Ερωτώμενος για το αν έχουν υπάρξει στο παρελθόν βίαια περιστατικά είπε ότι «κάποιες φορές απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του, αλλά δεν είχαμε κάποιο επιθετικό περιστατικό».

«Ο Σταύρος έχει ψυχικό πρόβλημα. Είναι υπό φαρμακευτική θεραπεία και παρακολουθείται από γιατρούς. Προφανώς για κάποιο λόγο επήλθε έκρηξη εκείνη τη στιγμή. Η Εισαγγελία διερευνά τις λεπτομέρειες που καταγράφηκαν από τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα με τις καταθέσεις του πατέρα και της κοπέλας που παραβρέθηκε μετά το συμβάν στον χώρο του σπιτιού», ανέφερε και πρόσθεσε ότι μια εικασία είναι ότι η έκρηξη του 29χρονου οφείλεται στο ότι δεν πήρε την αγωγή του.

Να σημειωθεί πως ο 29χρονος οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, ενώ η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και οπλοχρησία.

Γόνος γνωστής οικογένειας ο 29χρονος δράστης

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο 29χρονος δράστης είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Θεσσαλονίκης, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο της ένδυσης.

Άτομα που γνωρίζουν την οικογένεια, έκαναν λόγο για ανθρώπους που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα, αγνοώντας το ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Όλοι έκαναν λόγο για έναν ευγενικό νεαρό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια μετακόμισε μαζί με την κοπέλα με την οποία διατηρούσε σχέση, σε διαμέρισμα κοντά στην οικία της μητέρας του, με την οποία φέρεται να είχε πολύ καλές σχέσεις και που επισκεπτόταν τακτικά.

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Δεσμεύεται το οικόπεδο στην Πάρο – «Παγώνει» ο κοινός λογαριασμός με τον Τζόρτζι (videos)

Θεσσαλονίκη: Απολογήθηκε εκ νέου και αφέθηκε ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 16χρονο

Λάρισα: Επικό σημείωμα σε τουαλέτα – «Πάτα με του ποδάρ…» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:43