search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:58
MENU CLOSE

Ο Ζελένσκι στις ΗΠΑ «ήταν σαν μάνατζερ σε στριπτιζάδικο»

23.12.2022 16:21
zelenski-ipa-new

«Ο Ζελένσκι έμοιαζε με μάνατζερ στριπτιζάδικου, έπρεπε να τον πετάξουν έξω», είπε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον σχολιάζοντας το ντύσιμο του ηγέτη της Ουκρανίας στην επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο των ΗΠΑ.

Ο σχολιαστής του Fox News, αναφερόμενος σε εκπομπή του στην επίσκεψη του Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο έσταξε χολή σε βάρος του Ουκρανού προέδρου για τις ενδυματολογικές επιλογές του αλλά και για την στάση του.

«Έφτασε στο Λευκό Οίκο ντυμένος σαν μάνατζερ στριπτιζάδικου και άρχισε να ζητάει χρήματα! Παραδόξως κανείς δεν τον πέταξε έξω! Αντίθετα, όλοι έκαναν αυτό που ήθελε», τόνισε ο Αμερικανός δημοσιογράφος για την εμφάνιση του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Στη συνέχεια άρχισε να… πυροβολεί τον Ζελένσκι για τα χρήματα που ζήτησε από τις ΗΠΑ. «Ο ηγέτης μιας ξένης κυβέρνησης ντυμένος με ένα φούτερ μπαίνει στο Κογκρέσο και ζητάει λεφτά. Και έχει και το θράσος να πει σε όσους ήταν εκεί και του έχουν δώσει δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια, ότι αυτό δεν είναι ελεημοσύνη, αλλά μια επένδυση. Αλήθεια, θα τα γυρίσει τα λεφτά;»

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σοκαριστική σύγκρουση τρένου με φορτηγό (Video)

Συναγερμός σε ΗΠΑ και Καναδά για την αρκτική καταιγίδα: Έως -50 η θερμοκρασία – Γιατί χαρακτηρίζεται «κυκλώνας – βόμβα»

Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ: 4.500 πτήσεις ακυρώθηκαν λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:57