search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:58
MENU CLOSE

Παραμονή Χριστουγέννων: Σε street πάρτι μετατράπηκε η Θεσσαλονίκη – Σουβλάκια, μουσική και χορός παντού (Videos)

24.12.2022 16:47
thesniki-psisimo-new

Σε ένα τεράστιο πάρτι έχει μετατραπεί η Θεσσαλονίκη την παραμονή των Χριστουγέννων. Οι πολίτες της συμπρωτεύουσας ξέρουν να περνούν καλά, κι για αυτό από νωρίς το μεσημέρι έχει στηθεί ένα μεγάλο γλέντι με το παραδοσιακό σουβλάκι, ζεστό κρασί και δυνατή μουσική.

Φαίνεται πως οι Θεσσαλονικείς έχουν ανεξάντλητα αποθέματα καλής διάθεσης αλλά και υπομονή. Τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι του κέντρου είναι απροσπέλαστοι, καθώς οι κάτοικοι της πόλης, σύμφωνα με το thesstoday.gr, ξεχύθηκαν σε σημεία όπου υπάρχουν αυτοσχέδιοι πάγκοι με σουβλάκια, «βομβίδια» και άλλους λαχταριστούς μεζέδες της συμπρωτεύουσας, αλλά και σε μαγαζιά και εστιατόρια.

Οι ψησταριές απλώθηκαν στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου και έχουν πάρει φωτιά, με τον κόσμο να προσπαθεί να βρει έστω ένα σταντ να κάτσει, καθώς έχει κατακλύσει τον δρόμο μέχρι και τα λουλουδάδικα.

Το γιορτινό και χαρούμενο σκηνικό συμπλήρωνουν πλανόδιοι μουσικοί που σκόρπισαν χαμόγελα με τις μελωδίες τους. Μια χαλαρή, εορταστική ατμόσφαιρα, όπως μόνο στη Θεσσαλονίκη ξέρουν.

Διαβάστε επίσης:

Πού θα κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οι Έλληνες: Ποιες περιοχές είναι «sold out»

Ίλιον: Απολογούνται οι έξι ανήλικοι για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου – Το χρονικό της φρίκης

Αργίες 2023: Αυτά είναι τα τριήμερα του νέου έτους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 07:57