search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:08
MENU CLOSE

Süddeutsche Zeitung: Η Εύα Καϊλή στον ρόλο της αθώας διωκόμενης

25.12.2022 11:50
kaili new

«Περί απληστίας και της προδομένης αγάπης» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της Süddeutsche Zeitung για το QatarGate και την εμπλοκή της Εύας Καϊλή.

«Η Εύα Καϊλή στον ρόλο της άθωας διωκόμενης: Πώς το Qatargate βλάπτει τις Βρυξέλλες», σημειώνει στον υπότιτλο η εφημερίδα.

Το δημοσίευμα σύμφωνα με τη DW επισημαίνει πως: «Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή χρησιμοποιούν τις σκάλες του Δικαστικού Μεγάρου ως σκηνικό για να δώσουν μια νέα τροπή στην υπόθεση διαφθοράς: μια νέα γυναίκα και μητέρα σαν κατατρεγμένη αθώα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Και λίγο παρακάτω η εφημερίδα γράφει: «Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, οι δικαστές στήριξαν την απόφασή τους στο γεγονός ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Κατάρ θα μπορούσαν να απαγάγουν την Εύα Καϊλή. Στην πραγματικότητα όμως η βελγική δικαιοσύνη βλέπει τον κίνδυνο συσκότισης. Η κατάσταση σε αυτό το σκάνδαλο, που προκαλεί σοβαρή ζημιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πολύ συγκεχυμένη. Όποιος μιλάει με βουλευτές ή υπαλλήλους της ΕΕ αυτές τις μέρες νιώθει μια μεγάλη αποστροφή. Μια τυπική ερώτηση που ακούνε είναι: Έχετε κι εσείς σπίτι σας δεσμίδες με μετρητά; Όλες οι προκαταλήψεις εναντίον του συστήματος των “Βρυξελλών” φαίνεται να επιβεβαιώνονται».

Διαβάστε επίσης:

Δημοσκόπηση Marc: Στο 8,1% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Νέα πρόκληση Ακάρ: Αλαζονική η Ελλάδα – Το ΝΑΤΟ να σταματήσει να την κακομαθαίνει

Υποκλοπές: «Πόλεμος» Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για την παρακολούθηση Φλώρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 09:05