search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:25
MENU CLOSE

Σασμός: «Δεν θα σκοτώσει ο Νικηφόρος τον Μαθιό» – Τι αποκαλύπτει ο Γιώργος Αμούντζας (Video)

02.01.2023 10:21
NIKIFOROS NEW

Spoiler έδωσε στους φανατικούς του Σασμού σχετικά με το αν ο Νικηφόρος θα σκοτώσει τον Μαθιό όταν μάθει ότι αυτός δολοφόνησε τον πατέρα του, έδωσε ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας στην κάμερα του Happy Day, στον Alpha.

«Στον δρόμο με φωνάζουν Νικηφόρο, δεν ξέρουν το κανονικό μου όνομα. Δεν ξέρω γιατί ρωτάει συνέχεια ο κόσμος αν θα σκοτώσει τον Μαθιό, γιατί να σκοτώσω τον Μαθιό; Όχι, εμένα μου ακούγεται παράλογο αυτό. Είναι πολλά τα στοιχεία που πρέπει να δούμε και έχουμε χρόνο μπροστά μας» είπε.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον κολικό νεφρού που τον ταλαιπώρησε. Όπως είπε παρά το γεγονός ότι χειρουργήθηκε έκανε και γυρίσματα για τον Σασμό και έπαιξε και στον «Φιλοκτήτη».

«Είναι η δουλειά μας αυτή. Ήταν αβάσταχτο κι αφόρητο. Έγινε κατευθείαν η διάγνωση στο νοσοκομείο ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Το έκανα κι ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να καθίσω δύο μέρες να αναρρώσουμε. Εδώ είχαμε δέκα σκηνές και το βράδυ παράσταση, οπότε υπέγραψα και βγήκα. Έκανα τις σκηνές και το βράδυ πήγα στην παράσταση να παίξω. Είναι αυτό που οφείλω και πρέπει να κάνω» είπε.

Και κατέληξε: «Ήταν μια μαγική παράσταση. Έβλεπα το βλέμμα των συναδέλφων μου, που έλεγαν ότι είμαι εδώ για εσένα ό,τι θέλεις και χρειαστείς. Σε παρακολουθώ κι είμαι δίπλα σου σε όλη την παράσταση. Το σώμα ταλαιπωρήθηκε πολύ και σήκωσα πολύ υψηλό πυρετό. Και με 40 πυρετό και χειρουργημένος θα παίξεις».

Διαβάστε επίσης

Σάκης Ρουβάς: Οι οικογενειακές ευχές για τη νέα χρονιά (Video)

Άννα Κορακάκη: Είπε το «ναι» την Πρωτοχρονιά – Παντρεύεται η Ολυμπιονίκης (Photos)

Σερ: «Η αλήθεια ήταν ότι αν δεν έβγαινα με νεότερους άντρες, δεν θα είχα κανένα ραντεβού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:25