search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:26
MENU CLOSE

Η Μαρίσα Αμπέλα ως Έιμι Γουάινχαουζ στο βιογραφικό «Back to Black»

15.01.2023 10:40
Marisa Abela_new

Το φως της δημοσιότητας είδε η πρώτη φωτογραφία της Μαρίσα Αμπέλα (Marisa Abela) ως Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Back to Black».

Η φωτογραφία έκανε το ντεμπούτο της, καθώς το Studiocanal ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τις Focus Features και Monumental Pictures στο μουσικό δράμα.

Η Σαμ Τέιλορ-Γουντ, που έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «50 Shades of Grey» και «Nowhere Boy», σκηνοθετεί και τη βιογραφική ταινία της Γουάινχαουζ.

Σύμφωνα με τα στούντιο, το «Back to Black» θα παρακολουθεί την τραγουδίστρια στα χρόνια «που ζούσε στο Λονδίνο τον πρώτο καιρό της καριέρας της και στο έντονο ταξίδι της προς τη φήμη». Η παραγωγή της ταινίας ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου στο Λονδίνο.

Το Variety είχε αναφέρει το καλοκαίρι ότι επικρατέστερη για τον ρόλο της Γουάινχαουζ είναι η Αμπέλα. Το «Back to Black» γράφτηκε από τον Ματ Γκρίνχαλγκ.

Διαβάστε επίσης:

Περού: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πρωτεύουσα Λίμα και άλλες περιοχές

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στους 18 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών στο Ντνίπρο – Η Βρετανία θα στείλει τεθωρακισμένα

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τα παιδιά και τα εγγόνια του θα σηκώσουν το φέρετρο – Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:26