Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με ανατροπές ξεκινά η εβδομάδα για τη «Γη της Ελιάς» με τη σειρά να αυξάνει ολοένα και περισσότερο το φανατικό κοινό της.
Ο Στάθης και η Ιουλία ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, γεγονός που ενοχλεί φρικτά τον Ισίδωρο. Η Ιουλία ξεκαθαρίζει στον Στάθη πως δεν θα δεχτεί την πρόταση γάμου, εάν εκείνος δεν την κάνει με… παραδοσιακό τρόπο.
Ο Στάθης, μη μπορώντας να της χαλάσει χατίρι, ετοιμάζεται να αγοράσει μονόπετρο και να γονατίσει μπροστά της. Βέβαια, αυτό κάπως τον πιέζει, όμως η Ιουλία δεν κάνει πίσω!
Την ίδια στιγμή, ο Κίμωνας δυσκολεύεται πολύ να δεχτεί ότι ο πατέρας του είναι έμπορος ναρκωτικών. Η Μυρτάλη προσπαθεί να πάρει δάνειο για να ξεπληρώσει το χρέος της, η τράπεζα όμως απορρίπτει το αίτημά της και τα πράγματα δυσκολεύουν.
Ο Ισίδωρος κάνει τραπέζι στο σπίτι του με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, την Αθηνά και τον Εισαγγελέα, γεγονός που κάνει το κλίμα αμήχανο.
Διαβάστε επίσης:
«Τιτανομαχίες» για την τηλεθέαση
Τηλεθέαση: Οι χαμένοι και οι κερδισμένοι της μάχης του Σαββάτου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.