search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:44
MENU CLOSE

Ταϊλάνδη: Παραλίγο τραγωδία σε παιδική γιορτή – Τουλάχιστον οκτώ τραυματίες (video)

16.01.2023 16:07
thailand_new

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν παιδιά και γονείς που συμμετείχαν σε μια παιδική γιορτή στην πόλη Τα Τσανγκ, στην ανατολική Ταϊλάνδη.

Τουλάχιστον οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, όταν ελικόπτερο που πετούσε χαμηλά πάνω από ένα στάδιο για να ρίξει καραμέλες, λουλουδια και σοκολάτες στα παιδιά, προκάλεσε την κατάρρευση των σκεπάστρων του σταδίου, που έπεσαν πάνω στους συγκεντρωθέντες. Πέντε από τους οκτώ τραυματίες είναι παιδιά. Μία γυναίκα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με κάταγμα στον αυχένα.

Το ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού της Ταϊλάνδης συμμετείχε στην Εθνική Γιορτή Παιδιών και πετούσε πάνω από ένα στάδιο όπου είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες παιδιά και γονείς για να ρίξει λουλούδια, καραμέλες και σοκολάτες. Όπως κατέβηκε τόσο χαμηλά που η δίνη του αέρα από την έλικα προκάλεσε την κατάρρευση των αλουμινένιων σκελετών και των τεντών που είχαν στηθεί πάνω από το στάδιο.

Η Ναρίρατ Κουμκάνα, 58 ετών μεταφέρθηκε με κάταγμα στον αυχένα και εκδορές στο κεφάλι σε νοσοκομείο . Άλλοι δύο ενήλικες και πέντε παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και μετά τις πρώτες βοήθειες αποχώρησαν. Ο δήμαρχος της πόλης Τα Τσανκγ, Ταουαττσάι Τσαντακίτ δήλωσε ότι η δημοτική αρχή θα αποζημιώσει τους τραυματίες.

Εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού εξέφρασε την λύπη του για το ατύχημα που προκλήθηκε από την χαμηλή πτήση του ελικοπτέρου.

Το 2017 ένα μαχητικό αεροσκάφος Jas 39 συνετρίβη στη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης την Ημέρα των Παιδιών, στην επαρχία Σονγκλά της νότιας Ταϊλάνδης, σε εκδήλωση που είχε διοργανωθεί από την βασιλική Πολεμική Αεροπορία της χώρας, με συνέπεια να σκοτωθεί ο πιλότος.

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Παραιτήθηκε η υπουργός Άμυνας, Κριστίνε Λάμπρεχτ – Αυτοί είναι οι πιθανοί διάδοχοι (video)

Πέθανε η Τζίνα Λολομπρίτζιντα (photos/videos)

Ιταλία: Στα χέρια της αστυνομίας το αφεντικό της Κόζα Νόστρα – O «διαβολικός» βίος του Ματέο Μεσίνα Ντενάρο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:43