search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:19
MENU CLOSE

Ο «Σασμός» παρέμεινε στο ρετιρέ της τηλεθέασης

18.01.2023 19:38
tv_new

Το θέμα δεν είναι ότι διατηρήθηκε στην πρώτη θέση προτίμησης των τηλεθεατών ο «Σασμός» και χθες, αλλά έχει ενδιαφέρον ότι διατήρησε ανέπαφη την τηλεθέαση του.

Όση κατάφερε να έχει την Δευτέρα, την ίδια ακριβώς πέτυχε και το βράδυ της Τρίτης. Μια μικρή απώλεια τηλεθεατών- 7.000 άτομα-, η οποία όμως δεν έκανε τη διαφορά, δεν πιστώθηκε στο αντίπαλο δέος της τυπολογίας του, την «απέναντι» δραματική σειρά «Η γη της ελιάς», αλλά  κάποιοι αν όχι όλοι, ίσως να επέλεξαν χθες το ριάλιτι του Σκάι.

Η «Γη της ελιάς» με τηλεθέαση ασφαλείας δεν ένιωσε, παρα την όποια υποχώρηση του ποσοστού της, να απειλείται και παρέμεινε στην δεύτερη θέση των τηλεπροτιμήσεων.

Το «Survivor all star» χθες το παρακολούθησαν 16.000 τηλεθεατές περισσότεροι από όσοι το επέλεξαν το βράδυ της Δευτέρας και με τηλεθέαση βελτιωμένη κατά 0,1% ανέβηκε στο τρίτο σκαλοπάτι της κλίμακας των διακεκριμένων θέσεων της ημέρας, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen.

Η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών»… βρέθηκε στη θέση που είχε το ριάλιτι επιβίωσης μια ημέρα νωρίτερα, ενώ η σειρά «Παγιδευμένοι» ήταν η πέμπτη επιλογή της Τρίτης.

Αν και με μικρή απώλεια στη δυναμικότητα του, συγκριτικά με τη Δευτέρα,  το επεισόδιο της σειράς «Μαύρο ρόδο» βρέθηκε μια θέση πιο πάνω.

Στο «νούμερο 7» το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι και έκανε comeback στο ημερήσιο top 10 το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» έχασε στην «κόντρα» με τη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» και εμφανίστηκε στην ένατη θέση, ενώ υποχώρηση σημείωσε το δεύτερο επεισόδιο του «MasterChef» το οποίο από την ένατη θέση της Δευτέρας με 6,2% τηλεθέαση χθες πλασαρίστηκε στην δέκατη βαθμίδα με 5,6% τηλεθέαση.

Διαβάστε επίσης:

Η Μέριλ Στριπ στην τρίτη σεζόν του «Only Murders in the Building» (photo/video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε EBU και Warner Bros Discovery τα δικαιώματα κάλυψης μέχρι το 2032

Ο ΑΝΤ1 επενδύει στην ελληνική επιχειρηματικότητα με την ιδιότυπη εκπομπή «Dragons’ Den»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50