search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:24
MENU CLOSE

Εύα Καϊλή: Κρίνεται σήμερα το αίτημά της για αποφυλάκιση με βραχιολάκι

19.01.2023 07:21
eua_kaili_new

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Qatargate μετά και τη συμφωνία που έκανε ο Πιερ Αντόνιο Παντσέρι με τις βελγικές Αρχές.

Σήμερα στις 10:00 η ώρα Ελλάδος ξεκινά η ακρόαση της Εύας Καϊλή και κρίνεται το αίτημά της για αποφυλάκιση.

Ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος από προχθές βρίσκεται στις Βρυξέλλες, ότι η Εύα Καϊλή θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη για να το αποδείξει.

Όπως και την προηγούμενη φορά, θα ζητήσει αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από το εάν αυτά που έχει πει o Παντσέρι σχετίζονται με την Εύα Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή παραμένει κρατούμενη εδώ και έναν μήνα περίπου, ενώ εδώ και μερικές εβδομάδες είχε αιτηθεί προσωρινή αποφυλάκιση με βραχιολάκι, ωστόσο η εκδίκαση είχε πάρει αναβολή, καθώς δεν είχε εμφανιστεί η ίδια στο δικαστήριο.

Σε αναμμένα κάρβουνα για τις αποκαλύψεις

Ο Αντόνιο Παντσέρι είναι έτοιμος να πει όλη την αλήθεια και να συμβάλει στην αποτελεσματικότητα των ερευνών. Υπέγραψε τη συμφωνία συνεργασίας με τη Βελγική Ομοσπονδιακή Εισαγγελία σε κατάσταση πραγματικού ψυχολογικού σοκ“, δήλωσε ο δικηγόρος του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή.

Είναι στη διάθεση των ανακριτών όλη την ημέρα και τη νύχτα για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Ελπίζει να μην τύχει τίποτα το οδυνηρό στη σύζυγό του και στην κόρη του“, είπε ο Ουτεντάλ.

Πρόσθεσε, τέλος, ότι “οι επόμενες ανακρίσεις του Παντσέρι αναμένεται να γίνουν τις επόμενες ημέρες, με μυστικές συναντήσεις” και ότι “πέρα από το ότι η ποινή του θα μειωθεί στον ένα χρόνο φυλάκισης, πέτυχε αυτό που ήθελε, να μην αποκρύψει τίποτα από όλο αυτόν το φάκελο”.

Διαβάστε επίσης

Γ. Μαντζουράνης: Η πατρίδα μπορεί να κοιμάται ήσυχη;

Ρουπακιώτης: Η κυβέρνηση θέλει να καταπολεμήσει τη Χρυσή Αυγή προσδοκώντας ότι θα συλλέξει τις ψήφους

Την Ελλάδα επισκέπτεται τον Φεβρουάριο ο αμερικανός ΥΠΕΞ, Άντονι Μπλίνκεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:18