search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Ανδραβίδα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου πιλότου – Η τελευταία τους συνομιλία

30.01.2023 22:35
pateras-pilotou

Τι λέει ο πατέρας του συγκυβερνήτη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μοιραίου F-4 που απογειώθηκε από την Ανδραβίδα.

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μοιραίου F-4 που απογειώθηκε από την Ανδραβίδα, ο πατέρας του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ.

Δίχως να μπορεί να πιστέψει ότι έχασε το παιδί του, ο πατέρας του 29χρονου Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα βρήκε το κουράγιο να μπει δυο λόγια στην κάμερα της ΕΡΤ.

Συντετριμμένος και συγκλονισμένος που δεν θα ξαναδεί τον γιο του αναφέρθηκε στην τελευταία τους συνομιλία που έγινε μόλις το περασμένο Σάββατο.

Όπως είπε «Ήρθε το περασμένο Σάββατο και το μεσημέρι της Κυριακής έφυγε. Τον χαιρέτησα και τον ρώτησα γιατί φεύγεις νωρίς. Εκείνος μου απάντησε «φεύγω γιατί πετάω το πρωί». Πέταξε και… τέλος» και συνέχισε:

«Του έλεγα να κάνει το δικό μου επάγγελμα και πως θα έχει μια στρωμένη δουλειά. Αλλά μου έλεγε όχι πατέρα θα δηλώσω πρώτη σχολή την Ικάρων και πέθανε 29 χρονών… Καταστραφήκαμε όλοι».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Ξέφυγε τον κίνδυνο το παιδάκι που κατάπιε tuboflo

Θεσσαλονίκη: Σπείρα με… πυροσβεστήρα και «χρυσή» λεία – Βίντεο-ντουκουμέντο από τη δράση των ληστών

Δίκη ντράμερ: Να κριθεί ένοχος και να οδηγηθεί στην φυλακή ζήτησε ο εισαγγελέας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:10