search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:00
MENU CLOSE

Γιώργος Τράγκας: Το μυθικό ποσό που ο γιος του πούλησε τη βίλα στη Μύκονο (Video)

30.01.2023 12:16
tragas-new

Πουλήθηκε ένα από τα εντυπωσιακά ακίνητα που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας.

Πρόκειται για την πολυτελή κατοικία στον Άγιο Λάζαρο στη Μύκονο το οποίο ο δημοσιογράφος είχε παραχωρήσει στον γιο του, Γιάννη Τράκα.

Την ίδια στιγμή, οι κατοικίες στην Αμερική φέρεται να πουλήθηκαν από τη Μαρία Καρρά, καθώς έχουν κλείσει σχεδόν όλες οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα κινητά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης κατέβαλε ποσό που άγγιξε το 1  εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να αποκτήσει την κατοικία.

Η βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο

Μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, η εντυπωσιακή βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο νοικιαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον μεγαλύτερο γιο του Γιώργου Τράγκα, μέσα από πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων στην οποία πλέον δεν υπάγεται.

Πρόκειται για μια οικία που προσφέρει στον ιδιοκτήτη της όλες τις ανέσεις και η οποία έχει ως μεγάλο αβαντάζ την εκπληκτική της θέα, αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κόλπο της Ψαρούς, σε μια περιοχή όπου η αξία των ακινήτων ολοένα και αυξάνεται.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Συνεχίζει την απεργία πείνας η μητέρα της 12χρονης – Ζητάει άμεση αποφυλάκιση (Video)

Έκλεψαν καμπάνες βάρους 110 κιλών απο εκκλησία στο Μενίδι (Video)

Έπεσε μαχητικό F-4 Phantom της Πολεμικής Αεροπορίας ανοιχτά της Ανδραβίδας (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:59