search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:56
MENU CLOSE

Καρατζαφέρης: «Ο Μητσοτάκης είναι ο πιο άρτιος πολιτικός του αιώνα που διανύουμε» (video)

31.01.2023 13:29
karatzaferis_new

Το εγκώμιο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, έπλεξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος προέβλεψε και εύκολη νίκη του προέδρου της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, είπε πως «ο Μητσοτάκης ξέφυγε πολύ ψηλά, όχι μόνο εσωτερικά… Πώς του φέρεται ο Μπάιντεν, στην Ευρώπη μου λένε οι άνθρωποί μου εκεί ότι συνωθούνται όλοι οι πρωθυπουργοί για μια χειραψία που σημαίνει ότι έφυγε ψηλά.

Και εδώ έχει φύγει ψηλά. Εγώ τον θεωρώ τον πιο άρτιο πολιτικό τουλάχιστον του αιώνα που διανύουμε. Του αιώνα αυτού. Δηλαδή, Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας. Άμα τον δεις είναι η ισχυρότερη προσωπικότητα.

Τι το κακό έχει αυτό; Ότι και έξω και εδώ, ακόμα και μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο, θέλουν να τον κοντύνουν. Να ελέγχεται λίγο, επειδή δεν ελέγχεται, οι μιντιάρχες όλοι. Τώρα, λοιπόν έχει αρχίσει αυτή η προσπάθεια, όχι να μην εκλεγεί, θα εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά να είναι λίγο κοντύτερος».

Διαβάστε επίσης:

Στο Ισραήλ ο Νίκος Δένδιας: Στρατηγική η σχέση των δύο χωρών

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ – Πόσο κοντά βρίσκονται σε μια κυβέρνηση συνεργασίας

Ίμια: Tι (ΔΕΝ) συζητάμε 27 χρόνια μετά… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06