search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:23
MENU CLOSE

Σε κλαματα ξέσπασε ο θρύλος των Sex Pistols, Τζον Λίντον

31.01.2023 17:47
Αχ νιότη μου...: Ο Johnny Rotten των Sex Pistols λέει ότι θα ψηφίσει Τραμπ (Video) - Media

Ο τραγουδιστής των Sex Pistols, Τζον Λίντον ξέσπασε σε κλάματα, στην εκπομπή This Morning, όταν αναφέρθηκε στον προσωπικό Γολγοθά που ανεβαίνει λόγω της σοβαρής ασθένειας της συζύγου του.

Ο 67χρονος σταρ της πανκ μουσικής σκηνής ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή για να μιλήσει για το τραγούδι που έγραψε για την σύζυγό του, Νόρα, με το οποίο θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Eurovision.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής έκαναν μια εισαγωγή δείχνοντας ένα βίντεο από τις πιο σπουδαίες στιγμές στην καριέρα του Λίντον και των Sex Pistols και ρώτησαν τον τραγουδιστή πως θα αυτοσυστηνόταν στους τηλεθεατές.

«Ω, σούπερ-σταρ», απάντησε γελώντας ο Τζον Λίντον, για να προσθέσει ότι ουδέποτε αποδέχτηκε τίτλους.

Στη συνέχεια, η συζήτηση στράφηκε στο τραγούδι Hawaii, το οποίο έγραψε για την σύζυγό του, Νόρα. Και τότε ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι ένα τραγούδι που έγραψα για την αγαπημένη μου μούσα, που υποφέρει από Αλτσχάιμερ και βλέπω κάθε μέρα τον εκφυλισμό του εγκεφάλου της. Δεν είναι απλά ένα τραγούδι για τη Νόρα και μένα, αλλά για ένα σημαντικό θέμα, που είναι επιθετικό και ανίατο αυτή τη στιγμή. Κι εγώ παλεύω να κρατήσω μια σχέση με τη Νόρα. Ελπίζω ότι το τραγούδι μπορεί να βοηθήσει με κάποιο τρόπο», είπε ο Τζον Λίντον.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής έδειξε την κατανόησή του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Λίντον και έστειλε την αγάπη του στη Νόρα.

«Είναι ένα τραγούδι αγάπης, έχοντας από πίσω μια μεγάλη τραγωδία, αλλά και την παραδοχή ότι η σημασία της αγάπης τα κατακτά όλα», απάντησε ο Τζον Λίντον.

O Λίντον με το συγκρότημά τους, τους Public Image Ltd (PiL) και το τραγούδι για τη Νόρα θα εκπροσωπήσουν στην Eurovision, την Ιρλανδία και ελπίζουν ότι θα στρέψουν την προσοχή του κοινού στο πρόβλημα του Αλτσχάιμερ.

Διαβάστε επίσης:

Hulk Hogan: «Παρέλυσε από τη μέση και κάτω» μετά από χειρουργείο

ΝΑΤΟ: Σε αναζήτηση του επόμενου γενικού γραμματέα – Γενς Στόλτεμπεργκ ξανά ή μήπως ώρα για ανανέωση;

Qatargate: Υπέρ της άρσης ασυλίας για Ταραμπέλα και Κοτσολίνο η Επιτροπή Νομικών Υποθέσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 16:15