search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:06
MENU CLOSE

ΝΔ για Βαρεμένο: Άσκησε σωματική βία στην Καραμανλή – Ακραία σεξιστική επίθεση, θύμισε Χρυσή Αυγή (video)

02.02.2023 10:55
karamanli_varemenos_new

Το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και την Άννα Καραμανλή σχολιάζει με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία.

Το κυβερνών κόμμα κάνει λόγο για «ακραία σεξιστική επίθεση» και άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της Άννας Καραμανλή από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και συγκρίνει με τους Χρυσαυγίτες.

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι «η πρωτόγνωρη επίθεση» αποτελεί «ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό» και «εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας».

Όλη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν υπερβεί κάθε όριο αθλιότητας. Ο κ. Βαρεμένος, σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ σε μια ακραία σεξιστική επίθεση, άσκησε σωματική βία κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Άννας Καραμανλή!», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο κ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της κ. Καραμανλή on air και το πέταξε, φωνάζοντας απειλητικά. Η πρωτόγνωρη επίθεση, που θύμισε αντίστοιχες εικόνες με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, αποτελεί ντροπή για τον πολιτικό μας πολιτισμό και το πολιτικό μας σύστημα και εντάσσεται στο τοξικό κλίμα που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Αναμένουμε και την ανακοίνωση καταδίκης του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Το περιστατικό

Οι δύο βουλευτές είχαν το πρωί έντονη αντιπαράθεση στο πάνελ του ΣΚΑΪ, με την Άννα Καραμανλή να δείχνει στον αέρα μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα όταν εκείνος πήγε στην παράσταση της Τάνιας Τσανακλίδου.

Η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «υποκρισία» γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαμογελούσε στη φωτογραφία ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί νεκρός ο συγκυβερνήτης του Phantom Μάριος Τουρούτσικας… Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Γιώργο Βαρεμένο ο οποίος έκανε λόγο για αθλιότητες. Η Άννα Καραμανλή συνέχισε να επιδεικνύει τη φωτογραφία και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της το άρπαξε και το τσαλάκωσε…

Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν ο Γιώργος Βαρεμένος απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε επίσης:

Τι ρόλο θα παίξει το 2015 στην εκλογική αναμέτρηση του 2023 – Ο ρόλος των Ευρωπαίων στην εκλογική αντιπαράθεση

Παναγιωτόπουλος: «Θα τιμούμε πάντα τη μνήμη του σμηναγού Τσιτλακίδη και του υποσμηναγού Τουρούτσικα»

Οικονόμου: Εδώ και 15 χρόνια ο κ. Τσίπρας παραμένει ταυτισμένος με τις ύβρεις και τα παραμύθια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:00