search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:01
MENU CLOSE

Ψαριανός για υποκλοπές: «Η ΕΥΠ οφείλει να παρακολουθεί υπουργούς, βουλευτές, δικαστικούς, δημοσιογράφους» (Video)

03.02.2023 10:28
grhgorhs_psarianos_new

Απολύτως φυσιολογικές, παρά τον πολιτικό «σεισμό» που έχουν προκαλέσει, φαίνεται ότι φαντάζουν για τον Γρηγόρη Ψαριανό οι αποκαλύψεις γύρω από τον σκάνδαλο των υποκλοπών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πολιτευτή της ΝΔ και μετακλητό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου, δουλειά της ΕΥΠ είναι να παρακολουθεί σχεδόν τους… πάντες.

 «Η ΕΥΠ κάνει μια δουλειά. Ποια δουλειά κάνει; Η ΕΥΠ οφείλει να παρακολουθεί τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους βουλευτές, τους εκλεγμένους, τους δικαστικούς, τους δημοσιογράφους. Αυτή είναι η δουλειά της ΕΥΠ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Ψαριανός το πρωί της Παρασκευής (3/2) μιλώντας στο Open.

Αυτή φαίνεται ότι είναι η «κανονικότητα» σύμφωνα με τον Γρηγόρη Ψαριανό ακόμα και ένα ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι έχουν γίνει και λάθη «που αν το γνώριζε δεν θα το επέτρεπε ποτέ», όπως η παρακολούθηση Ανδρουλάκη.

Διαβάστε επίσης:

Phantom: Μεσίστιες σημαίες και δεκάδες στεφάνια στο Νευροκόπι για την κηδεία του Σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη (videos)

Συντριβή Phantom: Σήμερα η τελευταία πράξη της τραγωδίας – Κηδεύεται στο Νευροκόπι ο σμηναγός Στάθης Τσιτλακίδης (video)

Καιρός: «Πάγωσαν» πάλι τα θερμόμετρα – Οι περιοχές με το περισσότερο κρύο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:00