search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:11
MENU CLOSE

Συντριβή Phantom: Κηδεύεται ο Σμηναγός Στάθης Τσιτλακίδης (photos/videos)

03.02.2023 11:03
kideia_tsitlakidis_1200-700_new

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύεται στο Νευροκόπι Δράμας ο σμηναγός Στάθης Τσιτλακίδης, που έχασε τη ζωή του στη συντριβή του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Μετά την ολοκλήρωση της κηδείας η σορός του Στάθη Τσιτλακίδη θα μεταφερθεί πεζή στο κοιμητήριο του χωριού, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταφή του.

Η σορός του Στάθη Τσιτλακίδη έφτασε τυλιγμένη με την ελληνική σημαία, ενώ ο κόσμος χειροκροτούσε και φώναζε «αθάνατος».

Το «παρών» δίνουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενη από τον τομεάρχη Άμυνας, Θοδωρή Δρίτσα, τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Χρήστο Χριστοδούλου και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Θεόφιλο Ξανθόπουλο.

Συντετριμμένοι έφτασαν λίγο μετά τις 9:30 στην εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, οι γονείς του Στάθη Τσιτλακίδη. Η μητέρα του 31χρονου πιλότου, καθώς προχωρούσε προς την εκκλησία έλεγε ψιθυριστά «ψηλά, ψηλά» και κοίταζε τον ουρανό.

Στις 10:00 έφτασε υποβασταζόμενη και η σύντροφος του αδικοχαμένου πιλότου, κρατώντας μία κοινή τους φωτογραφία στα χέρια της.

Live εικόνα:

Η οικογένεια αποφάσισε να μοιράσει στην κηδεία μπομπονιέρες με κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα, καθώς ο 31χρονος πιλότος δεν είχε προλάβει να παντρευτεί.

Όπως αναφέρει το makthes, το κλίμα στο χωριό Γρανίτης είναι βαρύ και οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.

Δεκάδες είναι τα στεφάνια που τοποθετήθηκαν στην είσοδο του ιερού ναού, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Διαβάστε επίσης:

Αλκίνοος κατά κυβέρνησης για τα πτυχία των καλλιτεχνών: «Διαχειριστές της αθλιότητας, ακαλλιέργητοι δούλοι της ασχήμιας…»

ΟΑΣΑ: Χάος με τα δρομολόγια των λεωφορείων στη δυτική Αττική – Με τις ώρες περιμένουν στις στάσεις οι επιβάτες (Video)

Καιρός: «Πάγωσαν» πάλι τα θερμόμετρα – Οι περιοχές με το περισσότερο κρύο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:10