search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:38
MENU CLOSE

MasterChef 2023 – Έλσον: Γι’ αυτό τσαντίστηκε ο Αλέξανδρος με τον Πορφύρη (videos)

06.02.2023 12:25
elson_giannis

Ο Έλσον- Γιάννης που αποχώρησε από το MasterChef την Παρασκευή βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@Star και μίλησε για τα όσα συνέβησαν στην κόκκινη ομάδα αλλά και για την αιτία της κόντρας ανάμεσα σε Πορφύρη και Αλέξανδρο.

«Έφυγα σχετικά νωρίς, μπορεί να μην έφυγα άδικα γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να παλέψω για να μείνω στον διαγωνισμό αλλά με το άγχος δεν τα πήγα πολύ καλά, οπότε δικαίως αποχώρησα.

Στην ομαδική μπήκα μέσα και άκουσα ό,τι μου είπε ο αρχηγός, το εκτέλεσα πιστεύω πάρα πολύ σωστά, μετά την ομαδική ο αρχηγός (Αλέξανδρος) μου είπε “μπράβο τα πήγες περίφημα”, οπότε δεν έχω να πω κάτι» είπε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Στην ερώτηση αν υπάρχει «κλίκα» στην κόκκινη ομάδα είπε:

«Όχι απαραίτητα κλίκα, Υπάρχει μια ομάδα ατόμων από τα παιδιά που ήμασταν στην κόκκινη ομάδα, που είχαν έρθει πιο κοντά. Είχαν χτίσει σχέσεις, ήταν δεμένοι μεταξύ τους, εγώ με τα παιδιά είχα τυπικές σχέσεις.

Ο Αλέξανδρος, η Στέλλα, ο Σταύρος ο Παύλος, ο Ρωμαίος και ο Παναγιώτης. Δεν θα την πω κλικα, υπο-ομάδα. Δεν θα ψήφιζαν ο ένας τον άλλο» συνέχισε ο Έλσον – Γιάννης.

«Ο Αλέξανδρος είχε μια επιθετική στάση, επέλεξε να βοηθήσει τον Νίκο, η ιδέα που έφτιαξε το πιάτο ο Νίκος ήταν του Αλέξανδρου και τον βοήθησε να φτιάξει τις παρασκευές. Και επειδή ήταν δική του η ιδέα, όταν τα μετεφερε ο Πορφύρης, δεν του άρεσε, τον πείραξε, τσαντίστηκε γιατί οι κριτές δεν είχαν πει καλά λόγια, και θύμωσε με τον Γιώργο» ειπε για τον λόγο που ξεκίνησε… «πόλεμος» ανάμεσα σε Αλέξανδρο και Πορφύρη.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Σε κίνδυνο ο Αστέρης – Πέφτει σε παγίδα (Videos)

Άθως Δανέλλης στο topontiki.gr: Ο Καραγκιόζης είναι «όπλο» απέναντι στο ζόφο

Εννιά μύρια σε 25 μέρες για επικοινωνιακή προβολή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:34