search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:39
MENU CLOSE

Βενιζέλος: Ποιοι τον «στέλνουν στον ΣΥΡΙΖΑ» – Οι επαφές του με τον Ανδρουλάκη 

08.02.2023 06:30
androulakis_venizelos_new

Πολλά είναι πλέον τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο σχεδόν ένα βήμα πριν από τον… ΣΥΡΙΖΑ. 

Η στάση του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση των υποκλοπών έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις οι οποίες προέρχονται κυρίως από «γαλάζια» στελέχη και «Κεντρώους» οι οποίοι όμως το… ρίχνουν Κυριάκο. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα διακινείται το σενάριο ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενώ άλλοι πάλι διακινούν ότι θα αναλάμβανε Πρωθυπουργός μίας… Προοδευτικής Συμμαχίας. 

Όλα τα παραπάνω είναι σενάρια τα οποία ανακυκλώνονται σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Το αστείο σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι ο Βενιζέλος τα γνωρίζει όλα και γελάει πολύ με αυτά. Τα θεωρεί «χιουμοριστικά». «Μόνο κάποιος που δεν ξέρει καθόλου τον Βενιζέλο θα τα έγραφε αυτά», λένε πρόσωπα από το περιβάλλον του. 

Τώρα, όσον αφορά τα παρασκηνιακά δρώμενα το topontiki.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε πρόσφατα επικοινωνία με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Πρώην αρχηγός και νυν έχουν επικοινωνήσει αρκετές φορές από το καλοκαίρι και έπειτα. Το μενού των συζητήσεων όπως μπορεί να φανταστεί κανείς είναι οι πολιτικές εξελίξεις, οι παρακολουθήσεις αλλά και οι… μετεκλογικές συνεργασίες.  

Διαβάστε επίσης:

Τα γκάλοπ, η πρωτιά και τα ζόρια για τις συμμαχίες

Ο συμβολισμός του Τσίπρα, το ρίσκο και τα οφσάιντ της Τσαπανίδου

Η στροφή Ανδρουλάκη για συνεργασίες και το μπουρλότο στην Αρκαδία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:39