search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:56
MENU CLOSE

«Σασμός»: Ζυμώσεις για την «επόμενη ημέρα» της σειράς – Ερωτηματικά για τον Αστέρη

09.02.2023 09:33
seismos_new

Σε μια σεζόν η οποία μέχρι να αρχίσει πολλά μπορεί να παίξουν ρόλο στην οριστική διαμόρφωσή της, θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ ότι η επιτυχημένη- εκ των πραγμάτων- σειρά «Σασμός» θα έχει θέση στο πρόγραμμα του Alpha.

Καθώς έχουν αρχίσει βολιδοσκοπήσεις για την τηλεοπτική περίοδο 2023-2024 παροικούντες το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς παρατηρούν ότι ηθοποιοί της σειράς είτε έχουν εκφράσει την πρόθεση να μην συνεχίσουν άλλο είτε αμφιταλαντεύονται.

Κάποιοι εκτιμούν, όπως λέγεται, ότι οι χαρακτήρες που κάνουν στο «Σασμό» ολοκλήρωσαν την συνεισφορά- διαδρομή τους και πως αν συνεχίσουν θα είναι- θεωρούν- «αναμάσημα». Κάποιοι άλλοι έχουν εκφράσει επιθυμία για ανανέωση, έπειτα από δύο σεζόν, και θέλουν να εξετάσουν τις επιλογές που θα έχουν σε νέα πράγματα. Μια άλλη παράμετρος είναι οι ιδιαίτερες απαιτήσεις γυρισμάτων λόγω της φύσης της σειράς.

Σκεπτικισμό λέγεται έχει εκφράσει για την «επόμενη μέρα» στον «Σασμό» ο Ορφέας Αυγουστίδης, πλην όμως ο Αστέρης του είναι ακρογωνιαίος λίθος του «οικοδομήματος». Άλλωστε υπάρχουν εκκρεμότητες που αφορούν στη σχέση του με την Αργυρώ, με υπόνοια ότι οι τηλεθεατές θα τις δουν να διευθετούνται στο μέλλον, πιθανόν με αίσιο τέλος.

Από τα μέχρι τώρα «μηνύματα» είναι πιθανόν να μην συνεχίσει στο επόμενο- τρίτο- κύκλο της σειράς η Ευγενία Σαμαρά, η οποία κατά κύκλους περι την παραγωγή και τον σταθμό, έχει εκφράσει επιθυμία για ανανέωση μέσα από κάτι διαφορετικό την επόμενη σεζόν.

Ερωτηματικό υπάρχει για την «επόμενη μέρα» του Παύλου Βρουλάκη που τον κάνει ο Στέλιος Μάινας, ενώ σημάδια στον ορίζοντα της σειράς δείχνουν ότι Δημήτρης Ήμελλος και Μαρία Πρωτόπαππα ολοκληρώνουν, εκτός απροόπτου, την παρουσία τους στον τρέχοντα κύκλο επεισοδίων.

Διαβάστε επίσης:

Μην χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

Στο «νήμα» κρίθηκε η πρωτιά την Τρίτη για την τηλεθέαση των καναλιών

Η σειρά «Milky way» του Mega κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο διεθνές τηλεοπτικό φεστιβάλ Series Mania

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 11:55