search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:05
MENU CLOSE

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Τετάρτη – Πότε θα έχουμε «ψυχρή εισβολή»

13.02.2023 16:06
kairos_new

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από την Τετάρτη (15/2), καθώς θα… «έρθει η άνοιξη», με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σημαντικά.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει πως θα συνεχίσει να έχει κρύο μέχρι την Τρίτη (14/2), αλλά από την Τετάρτη η θερμοκρασία θα ανέβει.

Σύμφωνα με την πρόγνωση, Πέμπτη με Παρασκευή θα θυμίσει… άνοιξη, αφού θα φτάσει 16-18 βαθμούς. Ωστόσο ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει ότι θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού από την Τετάρτη (15/2), καθώς θα… «έρθει η άνοιξη», με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει σημαντικά.

Με ανάρτηση στο facebook αναφέρει: «Με έναν φυσιολογικό χειμωνιάτικο καιρό θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει πιο πολύ από Τρίτη – Τετάρτη και στη συνέχεια. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όπου φαίνεται να λαμβάνει χώρα ένα νέο ισχυρό ψυχρό επεισόδιο το οποίο θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τις επόμενες ημέρες. Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους!».

Διαβάστε επίσης:

Άλκης Καμπανός: «Έκρηξη» από τον πατέρα του 19χρονου – «Μη με χτυπάτε άλλο», φώναξε και αποχώρησε από την δικαστική αίθουσα

Καβάλα: Mαθητής δημοτικού κατέρρευσε – Κόντεψε να πνιγεί από μια μπουκιά

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η απάντησή της μετά την είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα καταθέσει αγωγή εναντίον της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:05