search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Penn Badgley: Ο πρωταγωνιστής του You εξηγεί γιατί… μισεί τις ερωτικές σκηνές

15.02.2023 09:46
PennBadgley_new

Ο Πεν Μπάντζλι (Penn Badgley) μίλησε για την έντονη απέχθειά του να γυρίζει ερωτικές σκηνές.

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «You» του Netflix με αφορμή την έναρξη της τέταρτης σεζόν μίλησε στο περιοδικό Variety αυτής της εβδομάδας τονίζοντας ότι ο αριθμός των σεξουαλικών σκηνών που ήξερε ότι θα έπρεπε να κάνει για το «You» ήταν ένας σημαντικός παράγοντας το 2017 στο να μην θέλει να παίξει τον ρόλο τού κατά συρροή δολοφόνου/εθισμένου στο σεξ Τζόι Γκόλντμπεργκ. Όλη η σειρά, τελικά, περιστρέφεται γύρω από τις ρομαντικές περιπέτειες του Τζο και το πώς συμπεριφέρεται στις γυναίκες οι οποίες έχουν υποκύψει στη γοητεία του.

Όπως είπε ο Μπάντζλι έχει κάνει αρκετές ερωτικές σκηνές στην καριέρα του.

«Δεν είναι κάτι το οποίο είναι θολό για μένα. Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που θα μπορούσα να πω με περισσότερη σαφήνεια. Αυτή η πτυχή του Χόλιγουντ ήταν πάντα πολύ ανησυχητική για μένα -και αυτή η πτυχή της δουλειάς, αυτό το ευμετάβλητο όριο- ήταν πάντα κάτι με το οποίο στην πραγματικότητα δεν ήθελα να παίξω καθόλου», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος εύχεται να μην χρειαστεί να κάνει σκηνές σεξ, λέγοντας: «Είναι σημαντικό για μένα στην πραγματική μου ζωή να μην το κάνω.

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει τι εννοεί, ο Μπάντζλι απάντησε: «Η πίστη στη σχέση μου. Είναι σημαντικό για μένα. Και στην πραγματικότητα, ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα αρχικά να αρνηθώ τον ρόλο. Δεν το είπα σε κανέναν. Αλλά γι’ αυτόν τον λόγο».

Ο Μπάντζλι είναι παντρεμένος από το 2017 με την Ντόμινο Κερκ, η οποία και τον προέτρεψε να αναλάβει τον ρόλο του Τζο: «Και δεν επρόκειτο να ακούσω κανέναν περισσότερο από αυτήν».

Διαβάστε επίσης:

Ατζούν: Το δημόσιο «ευχαριστώ» για τη βοήθεια μετά τον σεισμό – «Όλη η Τουρκία αισθάνθηκε το μεγαλείο του ελληνικού λαού» (Video)

Σεισμός στην Τουρκία: Η Μαντόνα ανέβασε στο Instagram την αφίσα για τη βοήθεια της ΕΜΑΚ

Sin Boy: Θρίλερ με τις φήμες για θάνατο του τράπερ – Η νέα ανάρτηση «μυστήριο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 12:48