search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:32
MENU CLOSE

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακίστηκαν οι 4 από τους 5 συλληφθέντες

17.02.2023 16:14
kolonos1_new

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα τέσσερις κατηγορούμενοι, στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, από τους πέντε συνολικά που συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης.

Πρόκειται για τον 65χρονο δερματολόγο-αφροδισιολόγο, έναν 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, έναν 49χρονο οδηγό φορτηγού και έναν 50χρονο Πακιστανικής καταγωγής, υπάλληλο καταστήματος κινητής τηλεφωνίας.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο πέμπτος συλληφθείς, που είναι Πακιστανικής καταγωγής. Οι όροι στον 23χρονο είναι καταβολή εγγύησης 5.000 ευρώ και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την κατηγορία της γενετήσιας πράξης ανήλικη έναντι αμοιβής που τους αποδίδεται. Ο 23χρονος που αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες τόνισε ότι δεν είχε καμία επαφή με την ανήλικη, η οποία φέρεται να τον αναγνώρισε μέσω φωτογραφίας την οποία είχε βγάλει προ τριετίας. Επιπλέον, υποστήριξε ότι το κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς άλλο χρώμα μηχανής από αυτό που έχει ο κατηγορούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι ο δρόμος για τη σύλληψή τους άνοιξε με την κατάθεση της 12χρονης στις 3 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της ΕΛΑΣ και οι πέντε εντοπίστηκαν από τα ηλεκτρονικά τους ίχνη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις πέντε νέες συλλήψεις:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση».

Με τις σημερινές αποφάσεις προσωρινής κράτησης, οι κατηγορούμενοι που έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση είναι 12, μεταξύ των οποίων και η μητέρα του κοριτσιού.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος παιδιού στον «Αγ. Στυλιανό»: Εντολή Πλεύρη για προκαταρκτική έρευνα – «Αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας» (video)

Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: Έλεγε ψέματα και έκλαιγε υποκρινόμενη –  Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα σκότωνε τα παιδιά

Ιερώνυμος: «Αν οι “ιερές μπίζνες” είναι για καλό, τότε θα κάνουμε πολλές – Είμαι έτοιμος να φύγω αν μου ζητηθεί» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:31