search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:18
MENU CLOSE

Η «μάχη» της τηλεθέασης κρίθηκε στις λεπτομέρειες

21.02.2023 16:01
tiletheasi15322_new

Τα πέντε μερίδια από την πίτα τηλεθέασης με διψήφια νούμερα μπροστά από την υποδιαστολή υποδηλώνει τον κατακερματισμό των τηλεθεατών και τον υψηλό βαθμό ανταγωνισμού. Δύο κανάλια εμφανίζουν σχεδόν ίδια δυναμική και ένα ακόμα με ανάλογο αποτύπωμα.

Από τη χθεσινή «μάχη» για τη μοιρασιά της τηλεθέασης το μεγαλύτερο μερίδιο απέσπασε το Mega με εκείνο του Alpha να υπολείπεται κατά ο,3%. Οριακή επικράτηση με άλλα λόγια για το κανάλι της Συγγρού. Το τρίτο κομμάτι, βελτιωμένο σε σύγκριση με αντίστοιχο της προηγούμενης εβδομάδας, είχε ο Σκάι που είδε καλύτερη απόδοση στην καθημερινή δραματική σειρά «Άγρια γη».

Διατήρησε τη δυναμική του ο ΑΝΤ1-με ανοδική τάση- και άντεξε στο «πρέσινγκ» του Star. Το κανάλι του Αμαρουσίου κράτησε την τέταρτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Ανεβασμένη απόδοση σε σχέση με την προπερασμένη Δευτέρα είχε η εκπομπή «Το πρωινό» πολύ καλύτερη ήταν εκείνη του επεισοδίου της σειράς «Παγιδευμένοι», η οποία είχε επανάληψη πριν από οκτώ ημέρες.

Το Star κατάφερε διψήφιο μερίδιο χάρη στην καλύτερη συγκέντρωση τηλεθεατών που είχε κυρίως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αλλά και το «πέταγμα» τηλεθέασης, τηρουμένων των αναλογιών, που σημειώθηκε στο «My style rocks». Τον κόσμο που το παρακολουθεί είχε χθες βράδυ το «MasterChef» κι αυτό με βελτιωτικές τάσεις. Σχεδόν ισομεγέθη τα μερίδια Open και ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Πέτρος και Ελισάβετ αφήνονται στο πάθος τους (Video)

Κωνσταντινόπουλος σε Οικονόμου: Ξέρω ότι συγκινείστε όταν βλέπετε αυτά τα ποσοστά, πάρτε ένα μαντίλι (video)

«Έτερος Εγώ – Νέμεσις»: Καθηλωτικές λεπτομέρειες με ισόποσες δόσεις μυστηρίου και δράσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59