search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:54
MENU CLOSE

Μαρίζα Ρίζου – Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Χώρισαν «αθόρυβα» μετά από 3 χρόνια κοινής πορείας

28.02.2023 11:18
papaspiliopoylos-rizoy-new

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας.

Ο ηθοποιός και η ερμηνεύτρια που κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και στην απόφασή τους αυτή, ρίχνοντας αθόρυβα τους «τίτλους τέλους» στον δεσμό τους.

Αν και οι φήμες της ρήξης υπήρχαν έντονα το τελευταίο διάστημα, το ζευγάρι -σύμφωνα με τις πληροφορίες- δεν είναι μαζί από το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, καμιά από τις δυο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει δημοσίως την είδηση του χωρισμού.

Εξαιρετικά ταλαντούχοι και οι δύο, ο καθένας στον τομέα του, έχουν καταφέρει να κερδίσουν την αποδοχή του κοινού, απασχολώντας τη δημοσιότητα για την καλλιτεχνική, κυρίως, διαδρομή τους.

Τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους εμφανίστηκα τους πρώτους μήνες του περασμένου έτους με το ζευγάρι να παίρνει από κοινού την απόφαση να διακόψουν τη συγκατοίκηση.

Σταδιακά, και με την απόσταση που δημιουργήθηκε λόγω του επαγγελματικού φόρτου τους, η σχέση τους ακολούθησε πορεία φθοράς.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος υπογράφει τη σκηνοθεσία αρκετών θεατρικών παραγωγών κρατώντας, παράλληλα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, που ανεβαίνει στο θέατρο «Εμπορικόν», μαζί με τους Ευγενία Σαμαρά, Στέλιο Ιακωβίδη, Αθηνά Μουστάκα, Θάνο Μπίρκο, Φωτεινή Αθερίδου, Αυγουστίνο Κούμουλο, Αλέξη Φουσέκη και Κυριάκο Σαλή.

Η Μαρίζα Ριζου, από την άλλη, εκτός από τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «VOX», πρόσφατα παρουσίασε στο κοινό και τη νέα δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Το χωριό», που κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment, με την ίδια να υπογράφει τους στίχους και τη μουσική σε όλα τα τραγούδια, εκτός από το «Τόσα φιλιά», που είναι σε μουσική του Κώστα Λειβαδά και στίχους της Αγλαΐας Σφήκα.

Διαβάστε επίσης:

Κόρτνεϊ Κοξ: Η «Μόνικα» απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας (videos)

Ζέτα Δούκα: Δείτε πώς ήταν σε ηλικία 13 ετών (Photos)

Πέγκυ Ζήνα: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό για να μεγαλώσετε εσείς τα νούμερα τηλεθέασης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:54