search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:55
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία για την κόρη του: «Γιατί δεν συνέβη σε μένα;» (video)

28.02.2023 11:10
oscar_proponitis_olympiacos_new

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, ράγισε καρδιές όταν αναφέρθηκε στον θάνατο της κόρης του, κατά τη διάρκεια συνέντευξης.

Μιλώντας στο Radio Catalunya, ο Γκαρθία αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη που έδωσε η κόρη του με τον καρκίνο και τον θάνατό της, τον Νοέμβριο του 2022.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι πολλές φορές αναρωτήθηκε, για ποιο λόγο δεν συνέβη στον ίδιο, αλλά στο παιδί του, σημειώνοντας πως αυτός και η σύζυγός του θα πρέπει να μείνουν δυνατοί, για τις άλλες δυο κόρες τους.

«Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα. Εκείνη είχε όλη τη ζωή μπροστά της… H μάχη με τον καρκίνο κράτησε μερικά χρόνια, στην αρχή όταν έκανε την επέμβαση πιστέψαμε ότι θα γίνει καλά. Μετά, όμως, υπήρξε υποτροπή. Ήταν πολύ σκληρά χρόνια. Μερικούς μήνες πριν από τον θάνατό της οι γιατροί μας ενημέρωσαν ότι ήταν κάτι που πια θα μπορούσε να συμβεί», είπε συγκινημένος ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι στους οποίους συμβαίνει. Προσπαθούμε να το αποδεχθούμε. Δεν υπάρχει άλλο φάρμακο. Ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα, διότι είναι κάτι αφύσικο στη ροή της ζωής, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά διότι μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί για τις άλλες δύο κόρες μας. Οι ενήλικες πολλές φορές βρίσκουμε δυνάμεις που τα παιδιά δεν μπορούν να φανταστούν. Είπα στις κόρες μου ότι αν θέλουμε να κλάψουμε, μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε. Ποιος είπε ότι πρέπει να είμαστε πάντα δυνατοί;».

Διαβάστε επίσης:

Για βιασμό κατηγορείται ο Χακίμι της Παρί

Μουντομπάσκετ 2023: Ήττα για την Εθνική – Λετονία-Ελλάδα 67-57

Πρέσβειρα της FIFA η Αντριάνα Λίμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09