search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:06
MENU CLOSE

Συλλυπητήρια Ερντογάν για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

01.03.2023 16:57
erdogan_praga710_new

Την βαθιά του θλίψη εξέφρασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το δυστύχημα στα Τέμπη. 

Στο μήνυμά του ο Τούρκος πρόεδρος προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκφράζει τη λύπη του για την τραγική σύγκρουση που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 36 ανθρώπους.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν με μήνυμά του δήλωσε ότι είναι βαθύτατα θλιμμένος από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες όσων έχασαν την ζωή τους και ευχήθηκε στους τραυματίες ταχεία ανάρρωση.

Νωρίτερα σε επικοινωνία του Μεβλούτ Τσαβούσογλου με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, ο Τούρκος υπουργός εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Ο κ. Δένδιας ευχαρίστησε τον ομόλογό του για την αλληλεγγύη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα στα Τέμπη: «Θλίψη και συγκίνηση» εκφράζει η Τζόρτζια Μελόνι – Συλλυπητήρια και από τον Πάπα Φραγκίσκο

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τον Πολάκη

Τσίπρας στα Τέμπη: Ζούμε μία αδιανόητη τραγωδία – Τώρα πενθούμε, δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες, θα τα πούμε στην ώρα τους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:00