search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:33
MENU CLOSE

Τέμπη: Επεισόδια σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Hellenic Train – Ένταση με τα ΜΑΤ (Photos/Videos)

01.03.2023 19:22
exegersi

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αριστερές οργανώσεις, φοιτητικοί σύλλογοι και συλλογικότητες έξω από τα γραφεία της Hellenic Train, της διαχειρίστριας εταιρείας των τρένων της χώρας.

Στα γραφεία της Hellenic Train, στη Λεωφόρο Συγγρού, συγκεντρώθηκαν διαδηλωτές, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ένταση επικράτησε νωρίτερα καθώς τα ΜΑΤ επενέβησαν ρίχνοντας κρότου – λάμψης στους διαδηλωτές καθώς κάποιοι από αυτούς επιχείρησαν να σπάσουν τα τζάμια στο κτίριο της εταιρείας.

Λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Συγγρού, από το ύψος της οδού Καλλιρόης στο ρεύμα προς Αθήνα και στην συμβολή της οδού Πετμεζά με την λεωφόρο Συγγρού.

Τα άτομα που διαδηλώνουν είχαν σηκώσει και πανό διαμαρτυρίας ενώ άλλοι άναψαν κεριά και πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία.

Η πορεία θα κινηθεί στη συνέχεια έξω από τη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Έγγραφο – φωτιά εργαζομένου στον ΟΣΕ που παραιτήθηκε το 2022 καταγγέλλοντας εγκληματικές παραλείψεις

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ήταν η «κακιά ώρα» είπε ο σταθμάρχης στην απολογία του

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στις εκκλήσεις για αίμα – Ουρές στο Ελπίς για τους τραυματίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31