search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:07
MENU CLOSE

Τέμπη: «Στεκόμαστε δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων» λέει ο πρόεδρος της Hellenic Train με καθυστέρηση 20 ωρών

01.03.2023 21:26
hellenic-train-121-new

Τα συλλυπητήρια του για την τραγωδία στα Τέμπη εκφράζει με δήλωση του ο Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Hellenic Train, καθηγητής Dario Lo Bosco, με καθυστέρηση 20 ωρών.

Ο ίδιος σημειώνει ότι «η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες», ενώ ταυτόχρονα εκφράζει «τα πιο θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και τη δέσμευση για πλήρη υποστήριξη τους, καθώς και όλων των επιβατών».

Ολόκληρη η δήλωση του έχει ως εξής:

«Καθώς η διερεύνηση των συνθηκών που προκάλεσαν το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε εξέλιξη, η Hellenic Train, εταιρεία επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών, συνεχίζει να εργάζεται δίπλα στις αρχές και στους διασώστες στο σημείο του δυστυχήματος και σε όλα τα νοσοκομεία που φροντίζουν τους τραυματίες.

H Hellenic Train, η διοίκηση και οι εργαζόμενοί της, στέκεται δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, εκφράζοντας από καρδιάς τα πιο θερμά της συλλυπητήρια, αλλά και τη δέσμευσή της για την πλήρη υποστήριξη τους, καθώς και όλων των επιβατών».

Νωρίτερα, μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν μπροστά από τα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφόρο Συγγρού, μεταξύ διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, και αστυνομικών.

Τα ΜΑΤ επιχείρησαν με χημικά να διαλύσουν την πορεία διαμαρτυρίας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς κάποιοι από τους διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τα τζάμια στο κτίριο της εταιρείας.

ΡΕΝΟ

Στην συνέχεια οι συγκεντρωμένοι, που ήταν περίπου 1000 άτομα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα, όπου και εκεί σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προχωρούν ξανά στην χρήση χημικών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία, πλέον έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου, καθώς άνοιξαν οι δρόμοι που είχαν κλείσει λόγω της πορείας.

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης παραδέχθηκε παραλείψεις – Κατάλαβε το λάθος όταν έμαθε για το τραγικό δυστύχημα

Δυστύχημα στα Τέμπη: Τους 1.300 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία στο πρώτο βαγόνι – Συνεχίζονται οι έρευνες στο σημείο της τραγωδίας (Video)

Ηράκλειο: Νεκρός εντοπίστηκε ο 44χρονος που αγνοούνταν από τις 16 Φεβρουαρίου (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:06