search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:20
MENU CLOSE

Μαύρο Ρόδο – Spoiler: Ο Βίκος «κλέβει» την Αλεξία και εξαφανίζονται

02.03.2023 10:43
mayro-rodo-new (9)

Γεμάτο ανατροπές θα είναι το σημερινό επεισόδιο στο Μαύρο Ρόδο, με τις εξελίξεις να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών της σειράς στο MEGA.

Μέλλον φαίνεται πως έχει το ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα στον Βίκο και την Αλεξία, καθώς η τρυφερή σχέση ανάμεσά τους, όχι μόνο πυροδοτεί την οργή του Θέμη Καστρινού, αλλά την ίδια ώρα όλες οι προσπάθειες της Κύρας για να απομακρύνει την εγγονή της από τον Βίκο πέφτουν στο κενό.

Η ερωτική έλξη ανάμεσα στο ζευγάρι μοιάζει ακατανίκητη, τη στιγμή που ο χαμός τη Αγγελικής και η επιθυμία τους να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον άδικο θάνατό της φαίνεται να τους ενώνει.

Η Αλεξία βλέπει τον πληγωμένο Βίκο να της ανοίγεται και να αποζητά την αγάπη που δεν γνώρισε ως παιδί, μεγαλώνοντας στο ορφανοτροφείο, ενώ πίσω από το προσωπείο του σκληρού και αδίστακτου δολοφόνου, ανακαλύπτει μία τρυφερή ψυχή.

Ο Βίκος κλέβει την Αλεξία και οι δυο τους εξαφανίζονται από όλους και από όλα. Αυτό το γεγονός προκαλεί την οργή του Θέμη Καστρινού, ο οποίος θέλει τον πρώην συνεργάτη του νεκρό πάση θυσία και προσπαθεί να το πετύχει με κάθε τρόπο.

Την ίδια ώρα, ο Βίκος απαγάγει τον παλιό βουλευτή που είχε φροντίσει να διαγράψει τα στοιχεία του από τα αρχεία του ορφανοτροφείου, τον ανακρίνει και απειλεί να τον σκοτώσει. Βλέποντας την εγγονή της να καταστρέφεται στο πλάι ενός δολοφόνου, η Κύρα ζητάει από τη Θάλεια να πείσει την Αλεξία να απομακρυνθεί από κοντά του.

Διαβάστε επίσης:

Κερδίζει έδαφος η ενημέρωση μέσω ιστοσελίδων έναντι της τηλεόρασης – Πιο αξιόπιστο μέσο το Ραδιόφωνο

Σύγκρουση τρένων: Πενθεί η Google – «Η σκέψη μας είναι στα θύματα και τις οικογένειές τους»

Τραγωδία στα Τέμπη: «Λύγισε» στον αέρα η Ανθή Βούλγαρη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:19