search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:57
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Αύξησε τη διαφορά με τον ανταγωνισμό το Mega (πίνακας)

03.03.2023 16:52
tiletheasi3322_new

Η πρωτιά του Mega και χθες στις προτιμήσεις των περισσότερων και με αυξητική τάση (16,3%) ίσως να αποτελέσει τροφή για σκέψη για μερίδα του ανταγωνισμού.

Επίσης έχει ενδιαφέρον ο κατακερματισμός της πίτας τηλεθέασης, ο οποίος υποδηλώνει την κινητικότητα των τηλεθεατών στην αναζήτηση για καλύτερη ενημέρωση. Ίσως ενέχει και τάση κόπωσης από την υπερπληροφόρηση, αξιολογώντας τα βελτιωμένα μερίδια για παράδειγμα της ΕΡΤ2 ή του Μακεδονία TV, από την συγκριτική παρατήρησε δεδομένων τηλεθέασης της Nielsen.

Η αναβάθμιση στο μερίδιο του Mega πιθανόν σε κάποιο βαθμό να οφείλεται και στην χθεσινή προβολή επεισοδίου της σειράς «Η γη της ελιάς», ενώ ο Alpha, για παράδειγμα δεν είχε «Σασμό», ούτε ο ΣΚΑΪ «Survivor all star».

Ωστόσο το κανάλι του Φαλήρου με την προσαρμογή του στις εξελίξεις είδε αισθητά βελτιωμένη απόδοση στην πρωινή ζώνη χάρη στην εκπομπή «Αταίριαστοι», υπολογίσιμο αντίπαλο για τον ανταγωνισμό έστω και εκτάκτως.

Εν τω μεταξύ αν και τα περισσότερα κανάλια είχαν εκπομπές έκτακτης επικαιρότητας μακράς διάρκειας τις βραδινές ώρες, φαίνεται ότι ήταν αρκετοί εκείνοι οι οποίοι επέλεξαν τις ταινίες περιπέτειας του Star και τα επεισόδια της αμερικανικής αστυνομικής σειράς «Νόμος και τάξη» του Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη – ΕΣΗΕΑ-ΕΣΠΗΤ: «Δημοσιογραφική στρέβλωση η στείρα αναπαραγωγή non paper»

Άγρια Γη: Σήμερα το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς (Video)

Eurovision 2023: Η χώρα που δεν έχει επιλέξει ακόμα τραγούδι και τα προγνωστικά τη βγάζουν… φαβορί με διαφορά! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50