Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Αγωνία εξακολουθεί να επικρατεί για την 23χρονη Εριέττα και την οικογένειά της, καθώς τα ίχνη της κοπέλας αγνοούνται μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.
Την ίδια στιγμή, έχουν ταυτοποιηθεί 56 νεκροί και μόνο για μία περίπτωση βιολογικού υλικού, που ελήφθη από συγγενή της Εριέττας, δεν έχει προκύψει αντιστοίχιση.
Σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στη Λάρισα, Ρουμπίνη Λεονταρή, στην υπηρεσία δεν έχουν κάποιο στοιχείο.
«Η θερμοκρασία που αναπτύχθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Πυροσβεστικής, στο σημείο που η φλόγα ήταν λευκή, ήταν περίπου 1.000-1.100 βαθμούς Κελσίου. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε ότι όποιος βρέθηκε σε εκείνο το σημείο θα μπορεί και να μην βρεθεί» δήλωσε χαρακτηριστικά στο OPEN.
Πριν από ένα 24ωρο και ύστερα από καταγγελία της οικογένειας, η κ. Λεονταρή είχε σημειώσει τα εξής: «Δεν έχουμε μέχρι στιγμής μια σορό που να αντιστοιχεί στο DNA της οικογένειας. Αν ήταν στο κέντρο της πολύ μεγάλης φωτιάς, σαφώς θα μπορούσε και να μην βρεθεί».
Φίλη της αγνοούμενης φοιτήτριας μιλώντας στο Star δήλωσε πως η Εριέττα βρισκόταν στο βαγόνι 2 και είχε έρθει στην Αθήνα.
«Ήταν μαζί με άλλο ένα φιλικό ζευγάρι στην ηλικία της. Τα παιδιά δεν επέζησαν. Εξαρχής δεν υπήρχε το όνομά της στη λίστα των νοσοκομείων. Δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι χάθηκε με αυτόν τον τρόπο», είπε και πρόσθεσε:
«Ήταν ένα πολύ καλό κορίτσι με καλλιτεχνικές τάσεις. Ζωγράφιζε κιόλας, ήταν ένα αγγελούδι, ήπιο, γλυκό. Είμαστε πάρα πολύ χάλια».
Διαβάστε επίσης:
Δυστύχημα στα Τέμπη: Παραδόθηκαν τα πορίσματα των πραγματογνωμόνων στην ανακρίτρια
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.