search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:12
MENU CLOSE

Τέμπη: Συγκλονίζει η αδελφή θύματος – «Ο αδερφός μου δολοφονήθηκε και η συγγνώμη από τον κ. Μητσοτάκη δεν μου λέει τίποτα»

10.03.2023 17:38
adelfi thimatos ant1- new

Οι δηλώσεις μετάνοιας και συγγνώμης για το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών αντί να κατευνάζουν, «φουντώνουν» ακόμη περισσότερο την οργή των συγγενών των θυμάτων.

Μία από αυτούς, η Κατερίνα Βουτσινά έχασε τον αδελφό της, Γιάννη, ο οποίος ταξίδευε με τη μοιραία αμαξοστοιχία και μίλησε στον ΑΝΤ1, συγκλονίζοντας με όσα είπε.

«Τη δεύτερη μέρα στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου της Λάρισας, μείναμε κάποιες οικογένειες και μας ανακοίνωσαν ότι από τους δικούς μας ανθρώπους αυτό που υπάρχει είναι μόνο κάποια μέλη των σωμάτων τους. Εγώ φορούσα ένα καπέλο και το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι να κατεβάσω το καπέλο μου», ανέφερε.

Προσπαθώντας να επαναφέρει τις τραγικές πρώτες στιγμές των θλιβερών ανακοινώσεων, η Κατερίνα Βουτσινά είπε:

«Θυμάμαι, όμως, τον λυγμό μίας κοπέλας δίπλα μου που ακούστηκε σε όλη την αίθουσα. Ακόμα και η ομάδα ψυχολόγων που ήρθε για βοήθεια δεν είχε ενημερωθεί για το τι θα ακούσει και λύγιζαν ακόμη και αυτοί».

«Ο αδερφός μου δολοφονήθηκε και η συγγνώμη που άκουσα από τον κ. Μητσοτάκη δεν μου λέει τίποτα, εφόσον δεν απευθύνεται σε πρόσωπα πια…», κατέληξε η γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία σε πάρκινγκ στην Εθνική Οδό – Άνω των 200.000 ευρώ η λεία

Ξυλοδαρμό αρχαιολόγου καταγγέλλει ο ΣΕΑ – Η επίθεση φέρεται να συνδέεται με υποθέσεις που αφορούν τη Μύκονο

Λάρισα: Η παραδοχή του αδελφού της 38χρονης που γέννησε και πέταξε το βρέφος- «Εγώ έθαψα το μωρό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07