search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:56
MENU CLOSE

Όσκαρ 2023: Η άβολη ερώτηση Κίμελ στη Μαλάλα και η «άψογη» απάντηση (Video)

13.03.2023 20:33
malala new

Η ακτιβίστρια για την εκπαίδευση Μαλάλα Γιουσαφζάι ήταν μεταξύ των διασημοτήτων εντοπίστηκαν να παρελαύνουν στο «κόκκινο» χαλί ενόψει της φετινής τελετής των βραβείων Όσκαρ .

Η γεννημένη στο Πακιστάν και βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Μαλάλα παρευρέθηκε στα Όσκαρ ως παραγωγός του Stranger at the Gate, ταινίας υποψήφιας για το καλύτερο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους.

Η Γιουσαφζάι, ευρέως γνωστή με το μικρό της όνομα, ήταν ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα Ralph Lauren με ασημί παγιέτες μέχρι το πάτωμα και ενσωματωμένο μαντήλι στο κεφάλι. Φορούσε επίσης ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι από λουλούδια από την Santi Jewels.

Η Μαλάλα απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια για την «αριστοκρατική και τέλεια» απάντηση σε μια μάλλον άβολη ερώτηση του παρουσιαστή των Όσκαρ Τζίμι Κίμελ στα μέσα της βραδιάς, στην οποία προσποιήθηκε ότι έκανε ερωτήσεις από το κοινό.

«Ως η νεότερη νικήτρια του βραβείου Νόμπελ στην ιστορία», ρώτησε ο Κίμελ, «αναρωτιόμουν, πιστεύεις ότι ο Χάρι Στάιλς έφτυσε τον Κρις Πάιν;»

Η Μαλάλα απάντησε: «Μιλάω μόνο για ειρήνη».

Οι χρήστες του Twitter επαίνεσαν τη Μαλάλα, ενώ άλλοι έβαλλαν κατά του παρουσιαστή για το «άστοχο» αστείο.

Μιλώντας στο ABC νωρίτερα το βράδυ, η Μαλάλα Γιουσαφζάι είπε ότι ήταν αποφασισμένη να απολαύσει τη βραδιά και ότι ήθελε το βραβείο να πάρουν οι Austin Butler και τη Michelle Yeoh, καθώς και ότι ανυπομονούσε να δει τη Rihanna να εμφανίζεται στη σκηνή.

Το Stranger at the Gate είναι η δραματική ιστορία ενός πρώην πεζοναύτη των ΗΠΑ που σχεδιάζει τρομοκρατική επίθεση σε ένα τζαμί στο Muncie της Ιντιάνα. Οδηγούμενος από μίσος για τους μουσουλμάνους, τελικά ο πεζοναύτης αιφνιδιάζεται από το καλωσόρισμα που έχει από την κοινότητα.

«Αυτή είναι μια ιστορία για τη δύναμη της συγχώρεσης, της λύτρωσης, της καλοσύνης, της συμπόνιας. Πιστεύω σε αυτές τις αξίες», είπε η Μαλάλα για την ταινία. «Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει για μένα σε αυτή την ταινία είναι ότι ο Mac είναι πρόθυμος να δεχτεί αυτή την αγάπη, να δεχθεί αυτή τη συμπόνια. Πήρε το χρόνο του, αλλά δεν έκλεισε την πόρτα στην αγάπη που είδε εκεί».

Η Γιουσαφζάι έγινε κάποτε στόχος δολοφονίας από τους Ταλιμπάν για μια εκστρατεία της οποίας ηγήθηκε για το δικαίωμα των κοριτσιών στην εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης:

Όσκαρ 2023: Η συγκινητική αγκαλιά του Χάρισον Φορντ με τον Ke Huy Quan 39 χρόνια μετά (Video)

Σωτήρης Καλυβάτσης: Η αντίδρασή του στη διαμάχη του Αντώνη Κανάκη με την ΕΣΗΕΑ

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στους Δύο Ξένους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:45