search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:12
MENU CLOSE

Τέμπη: Ίσως και σήμερα στον εφέτη ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι – «Ανοίγει» η έρευνα, πιθανές νέες διώξεις (video)

14.03.2023 09:45
ekav_tempi_new

Ίσως και σήμερα Τρίτη αναμένεται να καλέσει για απολογία ο εφέτης ανακριτής τρεις εκ των κατηγορουμένων για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο εφέτης ανακριτής που έχει οριστεί γιια τη διερεύνηση της πολυσύνθετης υπόθεσης, καθώς το πεδίο της έρευνας αναβαθμίζεται καθημερινά, ξεφεύγει δηλαδή από τους χειρισμούς του σταθμάρχη και μετατοπίζεται και σε άλλα πρόσωπα, αναμένεται να καλέσει εκ νέου τον προϊστάμενο επιθεώρησης και τους δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επίκεινται και νέες διώξεις.

Ακόμα διερευνώνται πιθανές ποινικές ευθύνες στους γιατρούς που χορήγησαν την αναρρωτική άδεια στον προϊστάμενο επιθεώρησης και η οποία ξεκινούσε στις 2 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται, πως και στους τρεις κατηγορούμενους ασκήθηκε δίωξη για τα ίδια, κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, αδικήματα όπως του 59χρονου σταθμάρχη, που μετά την πολύωρη απολογία του πριν μία εβδομάδα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας.

Διαβάστε επίσης:

Φορτηγό πήρε φωτιά στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου (video)

Καιρός σήμερα: Αίθριος με αραιές νεφώσεις – Επιδείνωση από αύριο με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας (Videos)

Ισχυρή έκρηξη σε παντοπωλείο στη Νέα Ερυθραία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:11