search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:24
MENU CLOSE

Άδωνις για πρωτοκλασάτους υπουργούς: «Αν εξαφανίζονται την κρίσιμη ώρα, ίσως δεν τους αξίζει η πρωτιά στη δημοφιλία» (video)

17.03.2023 09:54
adwnis_georgiadis1211

«Μπηχτές» για συναδέλφους του υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία, που έχουν περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους άφησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με φόντο την τραγωδία των Τεμπών και το πλήγμα που έχει δεχτεί η εικόνα της κυβέρνησης ο Υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε:

«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο γιατί σε μια κρίσιμη ώρα που μπορεί και τα πράγματα να έχουν πάει στραβά, και να έχει έρθει μια δύσκολη στιγμή βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό…

Αν την κρίσιμη ώρα οι πιο δημοφιλείς εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι πολύ χρήσιμο στην ομάδα και άρα ίσως η πρωτιά στη δημοφιλία δεν τους αξίζει κιόλας. Το λέω έτσι για να είμαστε συνεννοημένοι….» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα, η ομάδα έχει αρχηγό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτόν στηρίζουμε όλοι, τον εμπιστευόμαστε ότι θα κάνει δουλειά και θα την κάνει. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η πραγματική επιλογή για να διορθώσουμε αυτό το κακό κράτος.

Μην καταστρέφουμε και μη λιθοβολούμε μια μεγάλη ανορθωτική προσπάθεια 4 ετών γιατί ένα πράγμα δεν προλάβαμε να το αλλάξουμε. Και ναι εγώ τον εμπιστεύομαι απολύτως τον Μητσοτάκη ότι αν ο λαός του δώσει την ευκαιρία, θα τα αλλάξει, γιατί τα πιστεύει ο ίδιος» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μετά τη Λατινοπούλου έδιωξε και τη Μαρία Τζάνη

Κλέων Γρηγοριάδης: Τροχαίο ατύχημα είχε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 – Έπεσε με τη μοτοσικλέτα του

Πλήρης κάλυψη της κυβέρνησης στον Ντογιάκο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:17