search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:38
MENU CLOSE

Ραγκούσης για Πολάκη: «Η επιστολή συγγνώμης θα συνυπολογιστεί στην απόφαση»

18.03.2023 12:33
ragkousis

«Η νέα επιστολή του κ. Πολάκη (στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ) δεν ήταν αναμενόμενη, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία θετική εξέλιξη από τη στιγμή που αναγνωρίζεται το λάθος», ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο τομεάρχης Διαφάνειας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Κληθείς να εκτιμήσει ποια θα είναι η σημερινή απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ επί του θέματος διαγραφής ή μη του βουλευτή Χανίων από το κόμμα, ανέφερε ότι «δεν μπορεί να προεξοφλήσει την απόφαση ενός πολυμελούς πολιτικού οργάνου», επισήμανε ωστόσο ότι η επιστολή του κ. Πολάκη θα συνυπολογιστεί.

«Όλοι κάνουμε λάθη το θέμα είναι να αναγνωρίζονται. Αλίμονο εάν δεν δώσεις το δικαίωμα σε έναν άνθρωπο να πει συγγνώμη για πολιτικές δηλώσεις του και να αναγνωρίσει το λάθος του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Συνεδριάζει σήμερα το Συντονιστικό Κέντρο Ασφάλειας Σιδηροδρόμων

Πέτσας για αύξηση κατώτατου μισθού: «Χρειάζεται ακόμα πιο γενναία στήριξη των μισθών»

ΣΥΡΙΖΑ: Να ζητήσει συγγνώμη ο Γεραπετρίτης για τα ψέματα και τη συγκάλυψη ευθυνών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58