search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:15
MENU CLOSE

Aντιπαράθεση Γεωργιάδη-Μπίστη για Τέμπη: «Πάνω στην τραγωδία παίζονται παιχνίδια» – «Ζει ακόμα το βαθύ κράτος του ’80» (Video)

19.03.2023 15:48
ert

Αντιπαράθεση στον αέρα της ΕΡΤ είχαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης με το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μπίστη με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και την «επιστροφή» του Παύλου Πολάκη.

«Το δυστύχημα στα Τέμπη έδειξε ότι εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος που φτιάχτηκε τη δεκαετία του 1980», είπε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην ΕΡΤ και συμπλήρωσε:

«Εάν σε έχει συγκλονίσει αυτό το δυστύχημα δεν πρέπει να είσαι ενάντια στην αξιολόγηση».

Ότι δεν υπήρχε σταθμός τηλεδιοίκησης και πώς ρεπορτάζ αποκάλυψε την αλήθεια, υποστήριξε από την πλευρά του το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μπίστης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή.

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως οι ιδιωτικοποιήσεις για τα τρένα στην ΕΕ ήταν λάθος και επανακρατικοποιούνται.

«Η κονσόλα του σταθμού λειτουργούσε και έπρεπε να ήταν και οι άλλοι δύο εκεί. Ο κόσμος θα είχε σωθεί (…) Πάνω στην τραγωδία παίζονται πολιτικά παιχνίδια για ψήφους», ανέφερε –εξάλλου- ο κ. Γεωργιάδης.

Ως προς την πορεία της Οικονομίας, ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι η Ελλάδα στα τρόφιμα είναι η 6η χαμολότερη στην ΕΕ. Το «καλάθι του νοικοκυριού» και το Market Pass βοηθούν τους ευάλωτους».

«Η ΝΔ βρίσκεται στην “τέλεια καταιγίδα”. Πιστεύω ότι οι τρεις πυλώνες του επιτελικού κράτους κατέρρευσαν», ανταπάντησε ο Νίκος Μπίστης.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ ως «το κόμμα του Τσίπρα και του Πολάκη» έκανε λόγο ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο Πολάκης είναι φασίστας. Η κεντρώα στροφή του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια φαντασίωση» πρόσθεσε ακόμη, ενώ υπογράμμισε ότι αυτοί που στοχοποιήθηκαν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν έλαβαν καμία συγνώμη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μπίστης σημείωσε ότι την πολιτική γραμμή προς το κέντρο την καθορίζουν τα συλλογικά όργανα. «Αυτή η γραμμή ανησυχεί τη ΝΔ».

«Η σταλινική Αριστερά έχει παράδοση διαγραφών. Εμείς δεν είμαστε σε αυτή την παράδοση, δίνουμε δεύτερη ευκαιρία. Ευκαιρία τρίτη δεν θα υπάρξει», είπε ενώ πρόσθεσε ότι ο Παύλος Πολάκης δεσμεύτηκε να εφαρμόζει τις συλλογικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Απάντηση σε ΣΥΡΙΖΑ και αιχμές κατά Σκούμα

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τη «θυσία» Μητσοτάκη, «ευκαιρία» για τον Γεωργιάδη η τραγωδία στα Τέμπη

Μητσοτάκης για Τέμπη: Προσωπικό μου στοίχημα να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 18:15